top of page

Den perfekta svensexan i Stockholm - följ detta upplägg så är du hemma!

Uppdaterat: 2 okt. 2020

I mer än 10 år har vi på Addwater erbjudit aktiviteter för svensexa i Stockholm. Vi tycker själva att vi har några av de bästa och roligaste aktiviteterna för en lyckad svensexa. I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa tips på en lyckad svensexa.


Vad ska man tänka på när man planerar en lyckad svensexa?

Smaken är som bekant som baken men våra allra bäst tips är att inte planera för många aktiviteter och ha gott om tid mellan de olika aktiviteterna. Blanda gärna aktiviteter mellan några som hela gruppen utför tillsammans och någon aktivitet bara för brudgummen. Se till så huvudpersonen hela tiden får känna sig sedd och att vara i centrum.


Speedcats - kanske det roligaste du gjort!

Svensexan börjar på morgonen med en sedvanlig kidnappning. Därefter är det dags för första aktiviteten. Som första aktivitet rekommenderar vi matchrace med Speedcats. Speedcats bör ligga tidigt på dagen då den här aktiviteten inte tillåter någon som helst förtäring av alkohol varken innan eller under aktiviteten. Speedcats tar två timmar och avslutas alltid med en tävling. Efter 10 år med Speedcats vågar vi sticka ut hakan och lova att du aldrig gjort en roligare aktivitet på en sevensexa tidigare!Daxs för lunch på smultronstället Restaurang Jungfrusund

Efter Speedcats kan det vara dags för lunch och kanske dagens första öl. Antingen har ni med er egen lunch eller så kan vi varmt rekommendera restaurang Jungfrusund. Ta gärna god tid på er för lunchen.
Efter lunchen är det dags för en ny aktivitet där hela gruppen deltar. Här rekommenderar vi till exempel Paintball eller Bumberballs. Båda är roliga aktiviteter som hela gruppen han delta i. Dessutom är dessa aktiviteter ganska fysiskt ansträngande, framförallt Bumberballs. Dessa aktiviteter tar cirka 1,5 timmar

Bastuflotte som gott och väl rymmer 20 personer

Nu är det dags för att flytta in på bastuflotten och diskuterar dagens olika aktiviteter. På bastuflotten är bastun varm och det finns gott om plats för avkoppling. Vi rekommenderar minst 2 timmar på bastuflotten. Bad för att svalka sig efter en stund i den vedeldade bastun sker i Mälaren. Medan hela gruppen bastar och har trevligt på flotten tar vi med brudgummen och byter om till våtdräkt, flytväst och hjälm. Sen är det dags för Flyboard. Brudgummen bemästra vattenstrålarna med gänget som publik på bastuflotten. Att flyga Flyboard är inte svårt så snart kommer dagens huvudperson sväva några meter över vattenytan och se ner på gänget på flotten eller kanske göra ett delfindyk eller två. Aktiviteten Flyboard tar cirka 40 min.
Ribbåt i Stockholm

Vi avslutar dagen hos oss på Addwater med en garanterat köfri och snabb transport med Ribbåt till centrala Stockholm. Upplev farten av 60 knop och tvära svängar innan det är dags att fortsätta kvällen i Stockholms nattliv.


Följer du ovanstående upplägg har du garanterat en lyckad svensexa. Vill du byta ut någon aktivitet eller har andra önskemål så kontakta oss på Addwater så planerar vi tillsammans.
2 009 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page