RIBBÅT I STOCKHOLM - KÖFRIA UPPLEVELSER MED RIBBÅT 

Att åka RIB-båt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till en konferens eller restaurang. RIB-båt kan även bokas som en aktivitet med start och stopp på samma plats. När du bokar RIB med oss på Addwater så ingår alltid overall eller seglarjacka, flytväst och glasögon. Vi hämtar er på Strandvägen samt Klara Mälarstrand och tar er enligt önskemål garanterat köfritt, tryggt och snabbt till er önskade destination.

RIB står för Rigid Inflatable Boat vilket betyder att det fasta skrovet är försett med en uppblåst tub runt båten. Detta ger en stabil och säker båt som är säker och bekväm att använda även när vinden skapar vågor på vattenytan. Våra båtar är dessutom försedda med stegskrov och bränslesnåla 2-taktsmotorer. Detta ger branschens absolut lägsta utsläpp av koldioxid och kväveoxider. Toppfarten är imponerande 60 knop vilket kan översättas till drygt 110km/h. Från och med 2020 klimatkompenserar vi alla våra utsläpp och vi kan lämna en klimatrapport för just din resa.

Sitt inte i kö - åk RIB! 

Varmt välkomna ombord!

160730_pickla-513.jpg
160730_pickla-949.jpg

RIB FARTUPPLEVELSE I MÄLAREN ELLER STOCKHOLMS SKÄRGÅRD.

Boka RIB för en fartupplevelse i Mälaren eller i Stockholms skärgård. Vi utgår från centrala Stockholm eller från en brygga nära dig. Vill ni bli avsläppta på en annan brygga går det givetvis bra. Fördelen med att åka RIB till ert möte, konferens eller fest är att resan är garanterat köfri och därmed punktlig. Sitt inte i kö - åk RIB!

Vi klimatkompenserar gärna resan och lämnar en klimatrapport vid önskemål.

Priser från 8 000 kr exkl 6% moms per båt om 1-12 passagerare.

Begär offert för din specifika resa genom att klicka på "Boka" nedan.

RIB TILL JUNGFRUSUND FÖR LUNCH, MIDDAG ELLER KONFERENS.

Vi hämtar er vid Gamla Stans T-banestation utgång Riddarfjärden. Väl i båten åker vi garanterat köfritt till Jungfrusund där ni kan njuta av en god lunch, middag eller konferera vid Mälarens strand. På Jungfrusund finns aktiviteter såsom äventyrsgolf, paddel, Speedcats, Flyboard, Waterballs. Du kan hyra bastuflotte eller vattenskoter. Det finns även klädbutiker, hud- och hårvård, massage och gym på området. Effektiv restid är 25 min enkel resa.

Pris: 

6 000 kr enkel resa

8 000 kr tur och retur

6% moms tillkommer

FOODRIB

Vi åker RIB mellan olika restauranger. Ni bestämmer hur många stopp vi ska lägga in i på er FoodRIB. Innan avresa gör vi på Addwater en unik meny för er valda resa. När båten kommer fram till restaurangen står maten på bordet. Kombinera gärna med ett stopp på ett lokalt bryggeri för ölprovning.

FOODRIB i Mälaren

Från Klara Mälarstrand till Restaurang Piren för förrätt. Varmrätt på Restaurang Jungfrusund och efterrätt, kaffe och avec på Sjökrogen Pampas.

FOODRIB i Saltsjön.

Från Strandvägen till förrätt på Fjäderholmarna, varmrätt på Batteriet Rindö och efterrätt, kaffe och avec på Ångbåtsbryggan.

Pris från 14 995 kr plus mat och dryck.

Moms tillkommer till priset ovan.

SISTA UTPOSTEN

Vi möts på Strandvägen i centrala Stockholm och tar oss ut mot ytterskärgården. Efter cirka 1,5 timmars resa är vi framme i porten till ytterskärgården och du kommer få uppleva en tystnad och ett lugn som du bara hittar i yttre skärgården. Vi gör ett strandhugg på en liten kobbe, dricker medhavda drycker och upplever naturen med säl och havsörn. Porten till ytterskärgården tar 3 timmar tur och retur. Att nå sista utposten av skärgården tar 4 timmar tur och retur. Resan går att kombinera med lunch och/eller middag på skärgårdskrog.

Priser.

Porten till ytterskärgården - 3 timmar - 12 500 kr för 1-12 personer.

Sista utposten - 4 timmar tur och retur - 14 000 kr för 1-12 personer.

Moms tillkommer till priset.

ribbåt stockholm
ribbåt stockholm
ribbåt stockholm
ribbåt stockholm

SLOTTSTUREN

Slottsturen med RIB är en resa från Klara Mälarstrand till Drottningholms slott och tillbaka. Upplevelsen tar 1,5 timmar och innefattar även ett kortare stopp på Drottningholms slott.

   Under turen får du uppleva vackra Stockholm såväl som hög fart och tvära girar. Perfekt för dig som har gäster i stan och vill bjuda på en annorlunda, vacker och fartfylld upplevelse.

Du kan även boka en längre Slottstur i Mälaren då vi besöker Kaggeholm-, Mälsåker- och Gripsholms slott. På Gripsholm gör vi ett stopp innan vi åker tillbaka till Stockholm. Restid cirka 4 timmar.

Priser:

Korta Slottsturen - 9 500 kr inklusive moms för 1-12 personer.

Långa Slottsturen - 12 500 kr inklusive moms för 1-12 personer.

STOCKHOLM BY RIB

Stockholm by RIB är ett utmärkt sätt att få se och uppleva vackra Stockholm från vattnet. 

   Under turen får ni även uppleva höga farter och tvära girar i en ribbåt. Stockholm by RIB är perfekt för dig som har gäster i stan och vill bjuda på en annorlunda, vacker och fartfylld upplevelse.

Du kan även boka Stockholm by RIB med ett stopp för lunch eller middag på valfri restaurang. Ribbåten ligger kvar på bryggan medan ni njuter av maten.

Priser:

Stockholm by RIB - 9 500 kr inklusive moms för 1-12 personer.

Stockholm by RIB med lunchstopp - 12 500 kr inklusive moms för 1-12 personer.