RIBBÅT I STOCKHOLM 
FARTFYLLDA UPPLEVELSER MED RIBBÅT 

Att åka RIB-båt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till en konferens eller restaurang. RIB-båt kan även bokas som en aktivitet med start och stopp på samma plats. När du bokar RIB med oss på Addwater så ingår alltid overall eller seglarjacka, flytväst och glasögon. Vi hämtar er på Strandvägen eller Klara Mälarstrand och tar er enligt önskemål garanterat köfritt, tryggt och snabbt till er önskade destination.

RIB står för Rigid Inflatable Boat vilket betyder att det fasta skrovet är försett med en uppblåst tub runt båten. Detta ger en stabil och säker båt som är säker och bekväm att använda även när vinden skapar vågor på vattenytan. Våra båtar är dessutom försedda med stegskrov och bränslesnåla 2-taktsmotorer. Detta ger branschens absolut lägsta utsläpp av koldioxid och kväveoxider. Toppfarten är imponerande 60 knop vilket kan översättas till cirka 110km/h. 

Sitt inte i kö - åk RIB! 

Varmt välkomna ombord!

160730_pickla-513.jpg
Skärgårdskrog interiör.jpg

RIB FARTUPPLEVELSE I MÄLAREN ELLER STOCKHOLMS SKÄRGÅRD.

Boka RIB för en fartupplevelse i Mälaren eller i Stockholms skärgård. Vi utgår från centrala Stockholm eller från en brygga nära dig. Vill ni bli avsläppta på en annan brygga går det givetvis bra. Fördelen med att åka RIB till ert möte, konferens eller fest är att resan är garanterat köfri och därmed punktlig. Sitt inte i kö - åk RIB!

Vi klimatkompenserar gärna resan och lämnar en klimatrapport vid önskemål.

Priser från 9 000 kr exkl 6% moms per båt om 1-12 passagerare.

Begär offert för din specifika resa genom att klicka på "Boka" nedan.

RIB MED MIDDAG PÅ SKÄRGÅRDSKROG

Vi har flera alternativ att välja på med avresa från Strandvägen eller Klara Mälarstrand i centrala Stockholm.

Med restid på 30 - 90 min finns det under sommaren en rad trevliga krogar att välja på. Välj mellan nya fräscha Kolmilan på Ekerö, Grinda Värdshus, Batteriet, Svartsö krog, Finnhamns värdshus, rustika bistro Sågen eller varför inte Sandhamns värdshus. 

Pris: 

RIB båt ToR - 9 000 - 15 000 kr per båt beroende på restaurang

Middag - 695 kr exkl dryck

Dryck enligt önskemål.

Varje RIB båt tar 12 personer

Moms tillkommer till samtliga priser.

FOOD RIB

Vi åker RIB mellan olika restauranger. Ni bestämmer hur många stopp vi ska lägga in i på er Food RIB. Innan avresa gör vi på Addwater en unik meny för er valda resa. När båten kommer fram till restaurangen står maten på bordet. Kombinera gärna med ett stopp på ett lokalt bryggeri för ölprovning.

FOOD RIB i Mälaren

Från Klara Mälarstrand till Restaurang Piren för förrätt. Varmrätt på Restaurang Jungfrusund och efterrätt, kaffe och avec på Sjökrogen Pampas.

FOOD RIB i Saltsjön.

Från Strandvägen till förrätt på Fjäderholmarna, varmrätt på Batteriet Rindö och efterrätt, kaffe och avec på Ångbåtsbryggan.

Pris från 15 000 kr plus mat och dryck.

Moms tillkommer till priset ovan.

SISTA UTPOSTEN

Vi möts på Strandvägen i centrala Stockholm och tar oss ut mot ytterskärgården. Efter cirka 1,5 timmars resa är vi framme i porten till ytterskärgården och här kommer ni få uppleva en tystnad och ett lugn som du bara hittar i yttre skärgården. Vi gör ett strandhugg på en liten kobbe, fikar och upplever naturen med säl och havsörn. Resan går att kombinera med lunch och/eller middag på skärgårdskrog.

Priser.

Porten till ytterskärgården - 3 timmar - 13 000 kr/båt

Varje båt tar max12 personer.

Sista utposten - 4 timmar tur och retur - 15 000 kr/båt  

Varje båt tar max12 personer.

Moms tillkommer till priset.

160730_pickla-551.jpg
ribbåt stockholm
Ölprovning med Anders .jpg
Bastuflotte Jungfrusund

ÖLPROVNING MED BRYGGERIVISNING
OCH MIDDAG

Turen börjar vid Klara Mälarstrand i centrala Stockholm. Därifrån åker vi RIBbåt mot Drottningholms slott och Ekerö. På Ekerö stannar vid för en rundvandring på Ekerö brygghus där ni också får en genomgång på hur öl tillverkas. Därefter åker vi vidare till restaurang för ölprovning och middag.

Hela aktiviteten tar cirka 5 timmar.

Pris:

RIB båt för 12 personer ToR - 9500 Kr 

Bryggerivisning + ölprovning - 4000 kr

Ölprovning - 495 kr per person

Tre rätters middag - 695 kr per person

Moms tillkommer.

RIB TILL JUNGFRUSUND FÖR LUNCH, AKTIVITER ELLER KONFERENS.

Vi hämtar er vid Klara Mälarstrand i centrala Stockholm. Väl i båten åker vi garanterat köfritt till Mälarens fräschaste marina Jungfrusund. På Jungfrusund kan ni njuta av en god lunch, middag eller konferera vid Mälarens strand. På Jungfrusund finns aktiviteter såsom äventyrsgolf, padell, Speedcats, Flyboard, Waterballs. Du kan hyra bastuflotte, båtar, vattenskoter, SUP och kajaker. Det finns även klädbutiker, hud- och hårvård, massage och gym på området. Effektiv restid är 25 min enkel resa.

Pris: 

6 000 kr enkel resa

8 000 kr tur och retur

Priset avser en båt för max 12 personer.

6% moms tillkommer