08-715 11 75

Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö, Sweden

©2019 by Addwater - upplevelser och event. Proudly created with Wix.com

Ribbåt för charter i Stockholm och Mälaren

Att åka Ribbåt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till en konferens eller restaurang. Ribbåt kan även bokas som en aktivitet med start och stopp på samma plats. När du bokar RIB med oss på Addwater så ingår alltid overall eller seglarjacka, flytväst och glasögon. Vi hämtar er på Strandvägen samt Klara Mälarstrand och tar er enligt önskemål garanterat köfritt, tryggt och snabbt till er önskade destination.

RIB står för Rigid Inflatable Boat vilket betyder att det fasta skrovet är försett med en uppblåst tub runt båten. Detta ger en stabil och säker båt som är säker och bekväm att använda även när vinden skapar vågor på vattenytan. Våra båtar är dessutom försedda med stegskrov och bränslesnåla 2-taktsmotorer. Detta ger branschens absolut lägsta utsläpp av koldioxid och kvävgas. Toppfarten är imponerande 60 knop.

160730_pickla-513.jpg
160730_pickla-949.jpg

RIB FARTUPPLEVELSE I MÄLAREN ELLER STOCKHOLMS SKÄRGÅRD.

Boka RIB för en fartupplevelse i Mälaren eller i Stockholms skärgård. Vi utgår från centrala Stockholm eller från en brygga nära dig. Vill ni bli avsläppta på en annan brygga går det givetvis bra.

Pris 9000 kr exkl 6% moms.

RIB TILL JUNGFRUSUND FÖR LUNCH, MIDDAG, KONFERENS ELLER FÖR BASTUFLOTTE OCH AKTIVITETER.

Vi hämtar er vid Gamla Stans T-banestation utgång Riddarfjärden. Väl i båten åker vi garanterat köfritt till Jungfrusund där ni kan njuta av en god lunch, middag eller konferera vid Mälarens strand. Effektiv restid är 20 min.

Pris: 

6000 kr enkel resa

9995 kr tur och retur.

6% moms tillkommer.

IMG_1984.JPG
2016-06-22 12.30.07.jpg

FOODRIB

Vi åker RIB mellan olika restauranger. Ni bestämmer hur många stopp vi ska lägga in i på er FoodRIB. Innan avresa gör vi på Addwater en unik meny för er valda resa. När båten kommer fram till restaurangen står maten på bordet. Kombinera gärna med ett stopp på ett lokalt bryggeri för ölprovning.

Pris från 14 995 kr plus mat och dryck.

Moms tillkommer till priset ovan.

STOCKHOLM BY RIB

Vi möts upp i centrala Stockholm och åker en tur i både låg och hög fart. Vi ser vackra Stockholm från vattnet och hinner även åka förbi Drottningholm för att titta på Drottningholms slott. Effektiv åktid är 60 min.

Pris:

8000 kr plus 6% moms.