top of page
Företagsevent: Eventtjänster

FÖRETAGSEVENT STOCKHOLM

Addwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder när vi gör företagsevent. Detta ger kostnadseffektiva företagsevent i Stockholm eller vart i världen du än väljer att genomföra ditt event. Vi beräknar gärna vilket avtryck er event gör på miljön och kan även erbjuda miljökompensation. Vi gör företagsevent året om och har gjort event från Riksgränsen i norr till Kapstaden i söder. 

Vi tror att ett oförglömligt event inte kan köpas en i en webshop. Vi ser fram mot ett personligt möte för att planera ert unika upplägg av ert nästa event.

Företagsevent: början av listan
Företagsevent: grillkväll med egen kock på bastuflotte

JUST ADDWATER TO YOUR EVENT AND YOU'RE HOME!

- Mikael Egidéus, Arne Thuresson Byggmaterial

Bastuflotten Stockholm.HEIC

Vår enkla bastuflotte passar utmärkt för en grillkväll för sällskap upp till 24 personer. Med egen kock på flotten till ankars. Avsluta kvällen med bad och bastu. 

Aktiviteten genomförs i slutet sällskap. Ni har egen kock och personal på flotten för att leverera en minnesvärd kväll.

Lämpligt från maj till oktober.

Absolut roligaste aktiviteten sommartid är Speedcats.

Två timmar lång aktivitet som avslutas med en tävling. Kombinera med RIB från centrala Stockholm samt en grillbuffé på skärgårdsrestaurang. Lämpligt för grupper om 4 - 50 deltagare.

c7c33c_ba761a8f7fcd4f57ac2c41f95823fe83~mv2_edited.jpg
Ribbåt stockholm_edited.jpg

Ta en paus från arbetsuppgifterna. Möt upp en av våra ribbåtar och dess besättning för ett äventyr i Mälaren eller Stockholms skärgård.

Kombinera med god mat och vacker natur.

Företagsevent: RIBbåt till skärgårdskrog
Företagsevent: speedcats, RIB och grillbuffé

Vad är ett morotsevent?

Jo det är när gruppen har nått sina sälj- och affärsmål och ska premieras för detta.

Då kommer vi på Addwater in i bilden med att premiera deltagarna med högklassiga och roliga aktiviteter och upplevelser. 

 

Företagsevent vinter.jpg
Företagsevent: morotsevent
Företagsevent med Addwater.jpe

Boka ert företagsevent i Alperna med oss! Vi vet vart du hittar den bästa skidåkningen oavsett om du söker skidåkning i pist eller off-pist. Självklart har vi kolla på vart byns bästa afterski finns. Dessutom ska ert vinterevent inte gå till långa resor och transfer. Vi vet vart du hittar bra skidåkning med korta transfers.

Företagsevent: skidåkning och aftersi

Norrland erbjuder fantastisk natur för att göra utflykter med snöskoter. Vi utgår från Abisko och gör dagsturer eller rundtur med övernattning på olika fjällstugor. Företagsevent med snöskoter genomförs företrädesvis i februari till april.

Snöskoter event.jpeg
Företagsevent: snöskoter i fjällen
IMG_0993.jpeg

Vi började kitesurfa redan 2003 och besökte kort därefter Kapstaden. Nov - feb erbjuder Kapstaden ett fantastiskt klimat med sol varje dag. Sedan första resan 2005 har det blivit dryga 15 resor till Kapstaden. Vi är experter på hela Western Cape där Kapstaden ingår. Vi arrangerar även resor och utflykter till andra delar av Sydafrika. Kanske vill du uppleva Afrikas vilda djur, spela golf eller jaga? Vi löser det också.

Företagsevent: resa till Kapstaden

Låt oss ta er med på en helt fantastisk och unik upplevelse i Stockholms fantastiska skärgård.

Detta upplägg omfattar minst en övernattning i skärgården och flera aktiviteter såsom Speedcats, höghöjdsbana, paintball, provningar och kajak för att nämna några. Vi transporterar oss framförallt med ribbåtar men även helikopter. Lunch och middag äter vi på olika skärgårdskrogar. Hela eventet skräddarsys efter er tid och budget.

Upplev skärgården.JPG
Företagsevent: Kontakt
Event i fjällen.jpeg

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

Företagsevent: upplev skärgården
bottom of page