top of page

SKAPA MINNESVÄRDA FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM

Sedan 2010 har Addwater arrangerat företagsevent i alla storlekar och former, och vi är redo att ta ert nästa event till en helt ny nivå. Vi äger majoriteten av våra aktiviteter och har vår egen erfarna personal, vilket innebär att vi kan minimera antalet mellanhänder och erbjuda er kostnadseffektiva företagsevent i Stockholm eller var som helst i världen ni väljer att hålla ert event.

Vi tar ansvar för vår planet och beräknar gärna vilken miljöpåverkan ert event har, samtidigt som vi kan erbjuda möjligheten till miljökompensation.

 

Vi genomför företagsevent året runt och har levererat framgångsrika evenemang från Riksgränsen i norr till Kapstaden i söder. Vi tror på att ett oförglömligt event inte kan köpas i en webbutik. Därför ser vi fram emot ett personligt möte med er för att skapa och planera det unika upplägget för ert nästa företagsevent.

 

Vår dedikerade personal finns här för att förverkliga era visioner och göra ert event till en minnesvärd upplevelse.

Ta steget mot framgång och skapa ett företagsevent i världsklass med Addwater. Kontakta oss idag för att boka ditt personliga möte och sätt igång med planeringen redan nu!

Företagsevent: början av listan
Företagsevent: grillkväll med egen kock på bastuflotte

JUST ADDWATER TO YOUR EVENT AND YOU'RE HOME!

- Mikael Egidéus, Arne Thuresson Byggmaterial

Företagsevent i Stockholm på en bastuflotte med tilltugg och dryck

Upptäck en oförglömlig upplevelse med vår enkla bastuflotte som är perfekt för en sällskapsgrillkväll med upp till 24 personer.

 

Med vår dedikerade kock ombord på flotten till ankars kan ni njuta av en välsmakande grillmiddag som överträffar alla förväntningar.

 

Men det är inte allt - avsluta kvällen med avkopplande bad och bastu för att verkligen skapa minnesvärda stunder.

Vi förstår vikten av att leverera enastående service och upplevelser, vilket är varför vi tillhandahåller vår egen kock och personal ombord på flotten.

Lämpligt från maj till oktober.

När det gäller sommaraktiviteter finns det inget som slår den absolut roligaste aktiviteten - Speedcats! Under två intensiva timmar får ni uppleva adrenalinkicken och teamworket med denna actionfyllda aktivitet, som avslutas med en spännande tävling. Men det är inte allt...

För att göra ert företagsevent ännu mer minnesvärd kan ni kombinera Speedcats med en fantastisk RIB-tur från centrala Stockholm, där ni får njuta av en hisnande färd genom vackra skärgården.

 

Efter detta äventyr väntar en läcker grillbuffé på en exklusiv skärgårdsrestaurang, där ni kan koppla av och umgås med kollegorna.

Oavsett om ni är en mindre grupp eller ett större företag, så är denna aktivitet lämplig för grupper om 4 till 50 deltagare. Ni kan anpassa evenemanget efter era önskemål och behov för att skapa den perfekta upplevelsen för ert team.

Företagsevent i Stockholm på speedcats båtar
Företagsevent: speedcats, RIB och grillbuffé
Företagsevent i Stockholm på en ribbåt i skärgården

Ta en paus från arbetsuppgifterna. Möt upp en av våra ribbåtar och dess besättning för ett äventyr i Mälaren eller Stockholms skärgård.

Kombinera med god mat och vacker natur.

Företagsevent: RIBbåt till skärgårdskrog

Vad är ett morotsevent?

Jo det är när gruppen har nått sina sälj- och affärsmål och ska premieras för detta.

Då kommer vi på Addwater in i bilden med att premiera deltagarna med högklassiga och roliga aktiviteter och upplevelser. 

 

Företagsevent i Stockholm med ett morotsevent för anställda
Företagsevent: morotsevent
Företagsevent med skidåkning i Alperna

Boka ert företagsevent i Alperna med oss! Vi vet vart du hittar den bästa skidåkningen oavsett om du söker skidåkning i pist eller off-pist. Självklart har vi kolla på vart byns bästa afterski finns. Dessutom ska ert vinterevent inte gå till långa resor och transfer. Vi vet vart du hittar bra skidåkning med korta transfers.

Företagsevent: skidåkning och aftersi

Norrland erbjuder fantastisk natur för att göra utflykter med snöskoter. Vi utgår från Abisko och gör dagsturer eller rundtur med övernattning på olika fjällstugor. Företagsevent med snöskoter genomförs företrädesvis i februari till april.

Företagsevent i Fjällen
Företagsevent: snöskoter i fjällen
Företagsevent i Kapstaden

Vi började kitesurfa redan 2003 och besökte kort därefter Kapstaden. Nov - feb erbjuder Kapstaden ett fantastiskt klimat med sol varje dag. Sedan första resan 2005 har det blivit dryga 15 resor till Kapstaden. Vi är experter på hela Western Cape där Kapstaden ingår. Vi arrangerar även resor och utflykter till andra delar av Sydafrika. Kanske vill du uppleva Afrikas vilda djur, spela golf eller jaga? Vi löser det också.

Företagsevent: resa till Kapstaden

Låt oss ta er med på en helt fantastisk och unik upplevelse i Stockholms fantastiska skärgård.

Detta upplägg omfattar minst en övernattning i skärgården och flera aktiviteter såsom Speedcats, höghöjdsbana, paintball, provningar och kajak för att nämna några. Vi transporterar oss framförallt med ribbåtar men även helikopter. Lunch och middag äter vi på olika skärgårdskrogar. Hela eventet skräddarsys efter er tid och budget.

Företagsevent i Stockholms skärgård med ett blått hav och djur
Företagsevent: Kontakt
Event i fjällen.jpeg

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

Företagsevent: upplev skärgården
bottom of page