Skärmavbild 2019-06-20 kl. 15.31.08.png

EVENT UTAN MELLANHÄNDER

UPPLEVELSER I SVERIGE OCH UTOMLANDS

FÖRETAGSEVENT STOCKHOLM

Addwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder. Detta ger kostnadseffektiva event i Stockholm eller vart i världen du än väljer att genomföra ditt event. Vi beräknar gärna vilket avtryck er event gör på miljön och kan även erbjuda miljökompensation. Vi gör företagsevent året om och har gjort event från Luleå i norr till Kapstaden i söder. Åland, Öland och Gotland i öst och hela vägen västerut till Göteborg.

Vi tror att ett oförglömligt event inte kan köpas en i en webshop. Vi ser fram mot ett personligt möte för att planera ert unika upplägg av ert nästa event.

"Just Add water to your event and you're home!"

-Mikael Egidéus, Arne Thuresson Byggmaterial

Vedeldad bastuflotte i Stockholm.jpg

GRILLKVÄLL PÅ BASTUFLOTTE

Vår enkla bastuflotte passar utmärkt för en grillkväll för sällskap upp till 24 personer. Egen kock på flotte till ankars. Avsluta kvällen med bad och bastu. Lämpligt från maj till oktober. Aktiviteten genomförs i slutet sällskap. Ni har egen kock och personal på flotten för att levererar en minnesvärd kväll.

Mega sup.jpg
Braingames.JPG

BRAINGAMES

En femkamp men med modernare och klurigare grenar än den klassiska femkampen på tivoli. I vår femkamp som vi kallar Braingames måste ni samarbeta och använda hjärnorna. Välj mellan 3, 5 eller 7 grenar. Kan göras året om och lämplig för alla storlekar på grupper.

130922_speedcats-858.jpg

WATERWORLD
Vi dukar upp en buffé av aktiviteter för er på vår egna brygga på Jungfrusund eller på någon annan lämplig brygga där ni finns. Lämpligt för grupper om minst 50 personer och uppåt. Avsätt minst 3 timmar så alla hinner prova alla våra aktiviteter. Vi tar med aktiviteter för alla smaker och intressen. 
Kontakta oss för offert!

SPEEDCATS MED RIB OCH GRILLBUFFE

Absolut roligaste aktiviteten sommartid är Speedcats.

Två timmar lång aktivitet som avslutas med en tävling. Kombinera med RIB från centrala Stockholm samt en grillbuffé på skärgårdsrestaurang. Lämpligt för grupper om 4 - 50 deltagare.

RIBBÅT OCH SPORT

Hur många sportrestauranger kan du angöra med båt? Förmodligen inte så många men på Jungfrusund bara 25 min från centrala Stockholm med köfria och punktliga ribbbåtar finns nu en sportbar som har öppet året runt. Boka Ribbåt och O´learys på Jungfrusund så du inte missar nästa match.

IMG_0296.jpeg

RIBBÅT TILL SKÄRGÅRDSKROG

Ta en paus från arbetsuppgifterna. Möt upp en av våra ribbåtar och dess besättning för ett äventyr i Mälaren eller Stockholms skärgård. Kombinera med god mat och vacker natur.

Sjöpartiet

SKOGSFESTEN

Ta med kollegorna på en fest i skogen! Dansgolvet blir en trevlig en skogsglänta och bord och stolar utgörs av det som naturen erbjuder. Givetvis arrangerar vi detta med alla nödvändiga tillstånd och markägarens tillåtelse. 

Tipsrunda med smak.JPG

TIPSRUNDA MED SMAK

En klassisk tipsrunda men alla frågor består av smakupplevelser. Genom att smaka er fram kommer ni förhoppningsvis fram till rätt svar. Kan anpassas efter alla smaker och önskemål. Aktiviteter för både utomhus och inomhus året runt och får alla storlekar på grupper.

Grinda 2.jpg

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!