top of page
Företagsevent: Eventtjänster

VINTEREVENT FÖR FÖRETAG OCH
GRUPPER I ALPERNA

Flygplanet har precis landat på en flygplats i Alperna och utanför står bussen och väntar som ska ta er till den lilla charmiga byn i Alperna. Efter en kortare transfer checkar vi in på hotellet och det är snart dags för en fem rätters middag med goda drycker. Chefen hälsar alla välkomna med ett kort tal för att sen bli avbruten av en spelman med dragspel som spelar tyrolermusik i restaurangen.

Efter middagen tar vi en tur på byn innan det är dags att gå till sängs.

 

Morgonen efter vaknar du upp i ett fantastiskt vintrigt alplandskap. Efter en stadig frukost är det dags för skidåkning. Utrustning och liftkort har vi redan fixat till dig så allt är klart för att ta gondolen upptill skidsystemet. Efter några timmars skidåkning i de många och långa pisterna, kanske en topptur eller ett offpist åk med lokal guide är det dags för gemensam lunch på en restaurang mitt i skidsystemet. Givetvis skiner solen så vi kan äta utomhus och njuta av solen och den vackra naturen. Efter lunchen fortsätter skidåkningen.

Givetvis avslutas en helt fantastisk dag i skidbacken med en helt galen afterski.

Sen blir det middag och en sen kväll på byn.

Morgonen efter vaknar vi återigen upp i Alperna för nya äventyr och nya aktiviteter. 

 

Ungefär så ser våra skräddarsydda vintervent ut i Alperna. Och så har vi ändå inte berättat om alla aktiviteter som går att utföra under några dagar i Alperna. T ex toppturer, vandra med snöskor, köra snöskoter, åka rodel och mycket mera. Om du tycker det låter som en bra idé för ert nästa företagsevent så tveka inte att kontakta oss så börjar vi planera direkt.

Engelberg företagsevent.JPG

OFFERTFÖRFRÅGAN

bottom of page