top of page
Konferens

PLANERA ER NÄSTA KONFERENS MED OSS

I STOCKHOLM, SVERIGE ELLER UTOMLANDS

Vi erbjuder många färdiga konferenspaket men ser också fram mot ett personligt möte för att planera och skräddarsy ett helt unikt upplägg för just er nästa konferens

Konferens: Eventtjänster

Vill du arrangera en framgångsrik konferens utan att behöva oroa dig för detaljerna? Då är Addwater den perfekta partnern för dig! Vi förstår vikten av att kunna fokusera på själva mötet och er agenda, samtidigt som vi ser till att allt runtomkring flyter smidigt.

Våra unika och inspirerande lokaler är skräddarsydda för att passa era specifika mål och syften. Med vår expertis och erfarenhet stöttar vi er genom hela planeringsprocessen och finns på plats under själva evenemanget för att säkerställa en problemfri upplevelse.

c7c33c_ba761a8f7fcd4f57ac2c41f95823fe83~mv2_edited.jpg
GÖR ETT AVBROTT FÖR AKTIVITETER

Gör konferensen komplett med avbrott för aktiviteter! Vi många olika konferensaktiviteter att välja mellan för roliga och energigivande avbrott i konferensen. Välj mellan några av våra förslag eller kontakta oss så vi kan börja planera ett helt unikt upplägg för er grupp. Med eller utan tävlingsmoment, vi har något för alla!

KONFERENS I STOCKHOLM PÅ JUNGFRUSUND

Dagkonferens

JUST ADDWATER TO YOUR EVENT AND YOU'RE HOME!

- Mikael Egidéus, Arne Thuresson Byggmaterial

Planerar du en konferens i Stockholm? Utforska möjligheterna på Jungfrusund – en perfekt plats för produktiva möten och inspirerande evenemang. Med sitt vackra läge vid vattnet och moderna faciliteter erbjuder Jungfrusund en unik konferensupplevelse.

Vi erbjuder flexibla mötesrum och skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov. Njut av natursköna omgivningar, närhet till city och enastående service. Kontakta oss idag för att boka din konferens på Jungfrusund i Stockholm och skapa minnen som varar för evigt.

IMG_1127.jpeg

Dagkonferens i Galleri Jungfrusund för 2-30 personer.

 Ljus och fin lokal med whiteboard, projektor, ljud, wifi.

PRIS

Halvdag - 4.295 kr plus moms.

Heldag - 6.495 kr plus moms.

Bastuflotte Jungfrusund

Vår mysiga bastuflotte har plats för konferens och möten för upp till 15 personer.

Wifi, bildskärm, whiteboard block och pennor ingår.

Halvdag - 4.495 kr plus moms

Heldag - 6.495 kr plus moms.

KONFERENS MED LOGI

Konferens med logi
Steningevik.png

Komplett konferensanläggning nära Arlanda. 

Planerar ni konferens med övernattning rekommenderar vi Steningevik bara några minuters bilfärd från Arlanda. Steningevik ligger vackert beläget vid Mälaren där vi kan ta en paus från konferensen för roliga aktiviteter.​

Pris lämnas mot offert 

Södertuna_slott.jpg

Södertuna slott ligger i Södermanlands län och erbjuder moderna konferensrum med 36 rum för övernattning. Södertuna slott har givetvis en slottsrestaurang och SPA. Området inbjuder till många olika konferensaktiviteter. 

 

Pris lämnas mot offert

Skärmavbild 2020-03-08 kl. 10.54.34.png

Konferera i ett av Sveriges äldsta värdshus med besök på Gripsholms slott. Gripsholms värdshus erbjuder konferens i historisk miljö. Gripsholms värdshus ligger knappt en timme med ribbåt från centrala Stockholm.

 

 

Pris lämnas mot offert

KONFERENSRESOR

Konfrensresor
IMG_0993.jpeg

Kapstaden är ett fantastiskt resmål som man inte kan få nog av. Fantastisk mat, vacker natur, bra klimat och massor att se och uppleva. Kapstaden är prisvärt och billigt att konferera i. Vi tar er med på fantastiska äventyr i Kapstaden och Western Cape.

Varje konferensresa planera och bokas efter era önskemål. Pris lämnas mot offert.

chamoixby.jpg

Chamonix är en vacker och mytomspunnen liten by i Frankrike. Konferens i Chamonix är lämpligt året om. På vintern är den självklara aktiviteten skidåkning och på sommaren erbjuder Chamonix fantastisk vandring i storlagen natur. 

Varje konferensresa planera och bokas efter era önskemål. Pris lämnas mot offert.

50911475_2481824065167648_1290732337822171136_o.jpg

Ibland behöver det fantastiska inte vara så långt bort. Vi kan Öland från norr till söder. Öland erbjuder konferens året runt men är som allra bäst och vackrast på våren och försommaren. Konferens, god mat och många sevärdheter och aktiviteter ingår.

 

Pris lämnas mot offert

Konferens: Kontakt
Skriva anteckningar
OFFERTFÖRFRÅGAN

Thank you for your massage!

bottom of page