RIB med middag i Stockholms Skärgård eller Mälaren

Att åka RIB-båt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till och från ditt val av restaurang. När du bokar RIB med oss på Addwater så ingår alltid overall eller seglarjacka, flytväst och glasögon. Vi hämtar er på Strandvägen eller Klara Mälarstrand och tar er enligt önskemål garanterat köfritt, tryggt och snabbt till er önskade destination. Varje båt har plats för max 12 passagerare och ett mindre handbagage. 

 

Hittar du inte den restaurang du tänkt dig eller vill du bli upphämtad vid en annan brygga? Inga problem. Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Under tiden ni befinner er på restaurangen väntar besättningen och båten på er för att efteråt ta er tryggt och säkert tillbaka till stan. I priset ingår 2,5h väntetid, därefter debiteras 1.200 kr per påbörjad timme.

Alla priser exkl 6% moms.

RIB står för Rigid Inflatable Boat vilket betyder att det fasta skrovet är försett med en uppblåst tub runt båten. Detta ger en stabil och säker båt som är säker och bekväm att använda även när vinden skapar vågor på vattenytan. Våra båtar är dessutom försedda med stegskrov och bränslesnåla 2-taktsmotorer. Detta ger branschens absolut lägsta utsläpp av koldioxid och kväveoxider. Toppfarten är imponerande 60 knop vilket kan översättas till cirka 110km/h. 

Sitt inte i kö - åk RIB!

Varmt välkomna ombord!

13.000 kr per båt

15.000 kr per båt

15.000 kr per båt

Lunch 8.000 kr per båt

Middag 9.995kr per båt

Lunch 8.000 kr per båt

Middag 9.995kr per båt

Lunch 8.000 kr per båt

Middag 9.995kr per båt

(Enkel resa är möjlig)

9.995 kr per båt

(Enkel resa är möjlig)

9.995 kr per båt

(Enkel resa är möjlig)

 

Har du svårt att välja? Då ska du prova vår populära Food-RIB, ni äter då förrätt varmrätt och efterrätt på tre olika restauranger.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Bokningsförfrågan
arrow&v

Tack för ditt meddelande!