08-715 11 75

Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö, Sweden

©2019 by Addwater - upplevelser och event. Proudly created with Wix.com

FLYBOARD FÖR SVENSEXA, MÖHIPPA, FÖRETAGSEVENT OCH SOM PRESENT I STOCKHOLM OCH PÅ ÖLAND

 

Flyboard är den perfekta aktiviteten för svensexa, möhippa, kompisgänget eller arbetskompisarna som ska ha ett företagsevent. Flyboard är också en lämplig present att ge bort till en vän eller till dig själv vid speciella tillfällen. Vi finns över hela landet men har våra fasta platser i Stockholm och Öland. Våra instruktörer går igenom principerna och sen är det dags för er att lära er flyga. Att flyga Flyboard är enkelt och de flesta kommer upp på brädan efter bara några minuter. 

​Efter ombyte till våtdräkt, flytväst och hjälm är det dags att stoppa ner fötterna i Flyboardens skor. Instruktör är med och assisterar både på bryggan och på skotern. Instruktören på skotern sköter energin i vattenstrålarna vilket innebär att du bara behöver koncentrera dig på att bemästra energin och ha riktigt roligt på vattnet.

Pris per person:
30 min - 2.495 kr inkl moms.

Pris för grupper:
Startkostnad 8.000 kr per Flyboard plus 695 kr plus moms per person.
Med en Flyboard hinner 4-8 personer prova på per timme. Det går att boka upp till fyra maskiner per timme för större grupper.


Vart: 
Beckholmen i centrala Stockholm, Jungfrusunds Marina, Ekerö samt Köpingsvik på Öland. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift. 

För vem: 
Flyboard har ingen ålders- eller viktgräns. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Utrustning: 
Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst ingår.

Övrigt: 
Medtag badkläder och handduk.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

08-715 11 75