top of page
Företagsevent: Eventtjänster

KAPSTADEN

D17CD9F4-4CBF-4A75-97F6-B6D480116E0F.jpeg

VINTERFISKE

KITESURF KAPSTADEN.JPG

SURFING

VINTEREVENT I SVERIGE OCH UTOMLANDS

Vad gör ni på vintern då? Den frågan har vi fått otaliga gånger sedan vi genomförde våra första event i Sverige år 2009. Visst vill man gärna genomföra sommarfesten med kollegorna i Sverige under vår härliga sommar! Men när det kommer till event under den svenska hösten och vintern så finns det i ärlighetens namn trevligare platser runt om i världen att förlägga företagets event på. 

Vi på Addwater har gjort mer än 15 resor till Kapstaden och Western Cape när kylan och mörkret kommer till Sverige. Antalet resor till Alperna för skidåkning har vi tappat räkningen på.

Vi är redo vart du än vill förlägga ert vinterevent. Våra vintervent går inte att köpa någon annanstans. Allt är skräddarsytt för att passa era önskemål.

Vi ser fram mot ett personligt möte för att planera ert unika upplägg av ert nästa event.

"Just Add water to your event and you're home!"

-Mikael Egidéus, Arne Thuresson Byggmaterial

Engelberg företagsevent.JPG

Söker du ett event i Alperna med skidåkning, toppturer, god mat och galen afterski? Ok, vi vet exakt vart vi ska åka för att uppfylla alla dessa önskemål. Ischgl, Kitzbühl, Engelberg, Champoluc, Livigno ja listan kan göras lång. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Med endast en timmes tidsskillnad kliver du av planet och är redo för ditt livs event. Western Cape har fantastiskt klimat, superb mat, otrolig natur och upplevelser i världsklass. Livet är enkelt och otroligt prisvärt i Kapstaden! 

IMG_3862.JPG
Vinterbad Stockholm.HEIC

Vinterbad på bastuflotte i Mälaren. Bastun är varm och rymmer 15 personer. Utanför flotten finns vaken för isbad. Flotten har en skön relax med egen vedeldad kamin där vi dukar upp champagnen, snittarna och

annat vintergodis som hör vinterbad till. Välkomna!

 

Toppfågeljakt genomförs i början av året och är en jakt som kräver en hel del av dig som deltar. Vi åker skidor i djup snö med packning på. i gengäld får du uppleva storlagen natur i den norrbottniska vildmarken. Jakten leds av lokal guide.

 

TOPPFÅGELJAKT.jpeg
Företagsevent med Addwater.jpe

Chamonix är den lilla mysiga staden i Franska Alperna med fyra separata skidområden runt hörnet. Hela byn andas alpinism. Här åker vi skidor i pisten eller utanför pisten med guide. Utbudet av restauranger, barer och hotell är stort. 

Norrland erbjuder fantastisk natur för att göra utflykter med snöskoter. Vi utgår från Abisko och gör dagsturer eller rundtur med övernattning på olika fjällstugor. Företagsevent med snöskoter genomförs företrädesvis i februari till april. Resan till Abisko sker företrädesvis med nattåg men flyg till Kiruna fungerar också.

Snöskoter event
KITESURF KAPSTADEN.JPG

Vi började kitesurfa redan 2003 och besökte kort därefter Kapstaden. Nov - feb erbjuder Kapstaden ett fantastiskt klimat med sol varje dag. Sedan första resan 2005 har det blivit dryga 15 resor till Kapstaden. Vi är experter på hela Western Cape där Kapstaden ingår. Vi arrangerar även resor och utflykter till andra delar av Sydafrika. Kanske vill du uppleva Afrikas vilda djur, spela golf eller jaga? Vi löser det också.

Låt oss ta er med på en helt fantastisk och unik upplevelse i den norrbottniska vildmarken.

Upplev norrsken i kombination med god mat och dryck i Abisko. Kombinera med vinterfiske, snöskoter, skidåkning i pist eller puder och helikopterturer.

NORRSKEN EVENT.jpeg
Vinterevent - Offertförfrågan
brasa

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

bottom of page