top of page
RIB tours rubrik

GUIDADE TURER MED RIB

UPPLEV STOCKHOLMS SKÄRGÅRD OCH MÄLAREN

Vill du uppleva en annan sida av Stockholm?

Då har du kommit till rätt ställe!

I en av de snabbaste båtarna du kan hitta i Stockholms skärgård, kommer vi ta dig på en tur över vackra Mälaren eller den fantastiska skärgården och ge dig lite mer av Stockholm än vad som kan upplevas på land.

Välj mellan våra färdiga upplägg eller kontakta oss om du har ett särskilt ställe du vill besöka så ser vi om vi kan hjälpa dig med det.

GUIDADE TURER

Mälaren och Stockholms skärgård

​Vi tar dig på en guidad tur med en RIB för att lära mer om Stockholm och Mälaren. Under turen kommer vi åka i både låg och hög fart.

SLOTTSTURER

Mälaren och Stockholms skärgård

Områdena utanför Stockholm är fyllda med gamla slott och vi tar dig dit. Gå på guidad tur inne i slotten eller race från slott till slott.

Att åka RIB är en snabb typ av transport - garanterat köfritt - oavsett om du är påväg till din nya favorit restaurang eller till ett mystiskt barockt slott. När du bokar en RIB med oss på Addwater, ingår alltid lån av overaller eller seglarjackor, flytvästar och glasögon. 

EN RIB VADÅ?

​RIB är en förkortning av Rigid Inflatable Boat (fast uppblåsbar båt), vilket innebär att det hårda skrovet omges av uppblåsbara tuber. Det här skapar en stabil och pålitlig båt som är säker och bekväm även när den används i vågor.

Våra båtar är också utrustade med stegat skrov och bränsleeffektiva fyrtaktsmotorer. Det här leder till låga utsläpp medan vi kommer upp i farter om 60 knop, vilket är ungefär 110km/h.

Fastna inte i trafiken - åk RIB!

​Varmt välkomna ombord!

EN UNIK TUR AV STOCKHOLM OCH MÄLAREN

GUIDAD TUR

Efter en guidad tur med oss kommer du inte bara vara berikad med ny information om vårt vackra land, utan du kommer också ha en upplevelse att minnas det med!

Här kan du välja mellan två turer; en i Mälaren och en i Stockholms skärgård.

Nedanför kan du se ytterligare information om dem.

Guidad tur Stockholm och Mälaren by RIB
IMG_1987.JPG

Från Klara Mälarstrand - Stadshuset - Riddarholmen - Långholmen och Pålsundet - Kungshatt - Kungliga  slottet Drottningholm - Karlbergs slott - Karlbergskanalen - Tillbaka till Klara Mälarstrand

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

EN UNIK TUR AV STOCKHOLM OCH MÄLAREN

SLOTTSTURER 

Slott berättar historier från en svunnen tid, vill du höra dem?

Vi kan ta dig till flera olika slott, som Drottningholm, Gripsholm, Skokloster, Steninge, Strömsholm, Tidö och Taxinge-Näsby för att nämna några. Men vi kan också ta dig till andra historiska platser, som Birka - vikingarnas huvudstad. 

Slottstur Skärgården och Mälaren
Bokninsförfrågan - Guidad tur RIB
rökeriet-fjäderholmarna-11.jpg

Från Klara Mälarstrand - Stadshuset - Drottningholm - Gripsholm - Taxinge-Näsby - Birka - Tillbaka till Klara Mälarstrand

Grinda 2.jpg

Från Västerås - Västerås - Strömsholm - Tidö - Engsö - Grönsöö - Tillbaka till  Västerås

Vaxholms fästning.JPG

Från Strandvägen - Stockholms slott - Kastellholmen - Vaxholms fästning - Östanå - Siarö fort - Fredrikborgs fästning - Tillbaka till Strandvägen

Bokningsförfrågan - Slottsturer
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

bottom of page