Utbildning för vattenskoter

På senaste tiden har det skrivits och pratats mycket om vattenskotrar på nyheterna och andra medier. Att vattenskotrar har fått så dåligt rykte är väldigt tråkigt för det är så roligt att köra. Därför erbjuder vi en utbildning i att framföra en vattenskoter på ett säkert och bra sätt. Med en av våra erfarna och duktiga instruktörer kommer ni utveckla er körstil, vad ni än behöver öva på.

Kursen pågår i 3 timmar och innefattar tre steg. I första steget går vi igenom grundläggs hur vattenskotrar fungerar och vad man behöver tänka på gällande åtgärder innan, under och efter körning. Praktiskt övar vi i detta steg på sjösättning och manövrering i låga farter till och från bryggan. Under steg två kommer vi att öka farten och öva högfartsmanövrering på vattenskotern och även testa på att ramla av i högre hastigheter och köra upp på skoterbrygga. Steg tre är teoretiskt och är för dig som vill lära dig allt om sjövägsregler och befälhavaransvar.

Under kursens gång kommer du att få instruktioner, demonstrationer och feedback från din instruktör, men för det mesta är det du som sitter vid styret. Om du genomför denna kurs får du rabatt på att hyra skoter hos oss.

Kommande kurser 2020 
8 augusti 2020, Jungfrusund, Ekerö, Stockholm

15 augusti 2020, Jungfrusund, Ekerö, Stockholm

Priser:

Steg 1 - 2995 kr inkl moms

Steg 2 - 2995 kr inkl moms

Steg 3 - 1495 kr inkl moms

 

 

 

Mer info om kursen Vattenskoterutbildning

Inträdeskrav:

Gott humör och viljan att lära :)

Förkunskaper:

Kursen kräver inga förkunskaper

Examination:

Praktisk examination under utbildningens gång av instruktören

Kursintyg:

Nej

Tilläggning

De flesta skador på skotrarna uppstår vid tilläggning. Under kursen övar vi olika varianter för att du ska bemästra konsten att lägga till.

Kör själv

Man lär sig genom att göra, kör med instruktioner, demonstrationer och feedback från våra erfarna instruktörer.

Teknisk information

Lär dig mer om hur skotern fungerar, vad du behöver tänka på och hur du tar hand om din skoter på bästa sätt.

Boka kurs

08-715 11 75

Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö, Sweden

©2019 by Addwater - upplevelser och event.