JETPACK - NY UPPLEVELSE MED MASSOR AV ACTION

 

Jetpack är vårt senaste tillskott i utbudet av upplevelser på vatten. Jetpack lanserades i aug 2015 och vi var först i Skandinavien med att prova Jetpack. Vi blev helt sålda och köpte genast en komplett utrustning.

Aktiviteten är ett måste för nästa svensexa eller möhippa eller som gruppaktivitet för nästa sommarfest med företaget. Givetvis är det en perfekt present att ge bort till någon som gillar action och vattensport.

Du som bokar Jetpack till din svensexa eller som företagsevent kommer garanterat inte att bli besviken! Givetvis har vi värdebevis klara att skicka till dig som vill ge bort en sommarupplevelse som present.

Efter ombyte till våtdräkt, flytväst och hjälm får du hjälp av en instruktör att ta på dig Jetpacken. Sen är det dags att hoppa ner i vattnet och bemästra vattenstrålarna.

Att flyga Jetpack är svårare att lära sig än Flyboard. Du kommer inte lika högt upp i luften som med Flyboarden men känsla att styra Jetpacken med händerna är grym.

Du bör ha riktigt god vattenvana för att boka Jetpack. Det är inte farligt och instruktören är med dig hela tiden men vid dina första försök att komma upp i luften med Jetpack kommer du hamna under vattenytan vid flera tillfällen.

Pris:
1.795 kr/person för 20 min.
Moms ingår i priset.

Pris för grupper:
Startkostnad 8.000 kr plus 695 kr/person exklusive moms.

På en timme hinner ca 5 personer att prova Jetpack per maskin. Vi kan erbjuda två Jetpack som flyger parallellt.

Vart: 
Jungfrusunds Marina, Ekerö samt Köpinsvik, Öland. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift. 

För vem: 
Jetpack har ingen ålders- eller viktgräns. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Utrustning: 
Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst ingår.

Övrigt: 
Medtag badkläder och handduk.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

08-715 11 75