Waterballs för svensexor, möhippor och företagsevent eller som present till en vän!

Addwater erbjuder lekar och event med Waterballs för privatpersoner, möhippor, svensexor och som företagsevent.

Bollen är 2 meter i diameter och rymmer gott och väl en person. Du kliver in i bollen och instruktören fyller på med luft och stänger därefter dragkedjan. 

Vi har ingen vikt- eller åldersbegränsning på deltagarna. Bollen är förankrad i bryggan med en lina för din säkerhet. Instruktör finn spå bryggan hela tiden till din hjälp.

Nu kan du ta din vän eller varför inte hela kompisgänget med ut på en "promenad" på vattnet vid ert nästa företagsevent, möhippa eller svensexa! Waterballs kan genomföras både inom- och utomhus under årets alla dagar. 

  • Kul aktivitet på vatten!
  • Massor av skratt utlovas!
  • Omöjligt att hålla balansen!
  • Ingen åldersgräns!
Kul aktivitet på vatten!1 Massor av skratt utlovas!2 Omöjligt att hålla balansen!3 Ingen åldersgräns!4
Våra priser på Waterballs!

Våra priser på Waterballs!

Prova Waterballs i 15 min för 1 person - 295 kr.

Köp egen Waterball

Köp egen Waterball

Bollarna är gjorda i TPU som är slitstarkt och lämpligt för kyligare klimat. Bollarna är utrustade med två handtag samt fäste för säkerhetslina. Bollarna är CE märkta.

Pris 5995 kr per boll.

Möjlighet att få egen logga eller namn på bollen mot pristillägg. Leveranstid 2-5 veckor.

Pump för att fylla bollen kostar 500 kr.
Pumpen drivs via eluttag 230V.

Mer information om Waterballs!

Mer information om Waterballs!

Vart:
Jungfrusund, Ekerö, Stockholm. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift.

För vem:
Waterballs har ingen ålders- eller viktgräns. Alla kan gå på vattnet. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Information om Waterballs.

Waterballs är tillverkade i ett material som heter TPU, Thermoplastic polyurethane. Materialet i bollarna är endast 1 mm tjockt vilket gör bollen väldigt känslig för sten och vassa föremål.
Bollen är 2 meter i diameter vilket gör att det finns 4 189 liter luft i bollen. Du får max vistas i bollen i 15 min. Bollen kan inte öppnas från insidan.
Hela arrangemanget sker på deltagarens egna risk och varje deltagare förbinder sig att följa och lyda de säkerhetsföreskrifter som ges av personalen.


Säkerhetsregler för Waterballs.

Säkerhetsregler för Waterballs.

Vid vistelse i Waterballs SKALL flytväst användas.

Innnan du kliver in bollen SKALL alla vassa föremål avlägsnas från din klädsel. Även skor, skärp, etc.

Det är vatten och fukt i bollen. Någon boll kan ha små hål. Detta är normalt och uppstår vid hanteringen på bryggan. Ta av dig alla kläder som du inte vill ska bli blöta. Vi kan INTE garantera att du inte blir blöt.

Det händer att dragkedjan går upp under vistelse i bollen. Om detta händer skall du bibehålla lugnet. Luften går då ur bollen. Instruktören kommer dra in dig till brygga och hjälpa dig upp på densamma. Om detta händer kommer du bli blöt från topp till tå.