Waterballs - Stockholm, Öland eller var du vill

Addwater erbjuder lekar och event med Waterballs för privatpersoner, möhippor, svensexor och som företagsevent.

Bollen är 2 meter i diameter och rymmer gott och väl en person. Du kliver in i bollen och instruktören fyller på med luft och stänger därefter dragkedjan. 

Vi har ingen vikt- eller åldersbegränsning på deltagarna. Bollen är förankrad i bryggan med en lina för din säkerhet. Instruktör finns på bryggan hela tiden till din hjälp.

Nu kan du ta din vän eller varför inte hela kompisgänget med ut på en "promenad" på vattnet vid ert nästa företagsevent, möhippa eller svensexa! Waterballs kan genomföras både inom- och utomhus under årets alla dagar. 

Waterballs Addwater

Prova på Waterballs

Prova på Waterballs

Du kliver in i bollen och instruktören fyller på med luft. Därefter får du ta ett kliv över kanten och försöka hålla balansen i bollen. Aktiviteten genomförs som en skrattframkallande aktivitet utan tävlingsmoment. Efter ca 10 min är du nöjd och ger tecken till instruktören att dra in bollen till bryggan och hjälpa dig ut densamma.

Priser:
Prova på Waterballs 495 kr per person inkl moms.

Prova på för grupper:
Startkostnad 8000 kr plus 395 kr per person exklusive moms. I detta pris ingår fyra bollar som kan vara på vattnet samtidigt.

Waterballs inomhus i pool.
Vi har pooler för Waterballs för att kunna utföra aktiviteten på torg, köpcentrum eller liknande platser.

Pris:
Kontakta oss för offert.

Mer information om Waterballs

Vart:
Beckholmen i centrala Stockholm eller på Jungfrusund, Ekerö. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift.

För vem:
Waterballs har ingen ålders- eller viktgräns. Alla kan gå på vattnet. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Övrigt:
Waterballs är tillverkade i ett material som heter TPU, Thermoplastic polyurethane. Materialet i bollarna är endast 1 mm tjockt vilket gör bollen väldigt känslig för sten och vassa föremål.
Bollen är 2 meter i diameter vilket gör att det finns 4 189 liter luft i bollen. Du får max vistas i bollen i 15 min. Bollen kan inte öppnas från insidan.
Köp egen Waterball

Köp egen Waterball

Bollarna är gjorda i TPU som är slitstarkt och lämpligt för kyligare klimat. Bollarna är utrustade med två handtag samt fäste för säkerhetslina. Bollarna är CE märkta.
Pris: Kontakta oss för offert.

Frakt till er dörr samt egen logga eller namn på bollen mot pristillägg. Leveranstid 2-5 veckor.


Säkerhetsregler för Waterballs.

Säkerhetsregler för Waterballs.

Hela arrangemanget sker på deltagarens egna risk och varje deltagare förbinder sig att följa och lyda de säkerhetsföreskrifter som ges av personalen.

Vid vistelse i Waterballs skall flytväst användas.

Innan du kliver in bollen skall alla vassa föremål avlägsnas från din klädsel. Även skor, skärp, etc.

Det är vatten och fukt i bollen. Någon boll kan ha små hål. Detta är normalt och uppstår vid hanteringen på bryggan. Ta av dig alla kläder som du inte vill ska bli blöta. Vi kan inte garantera att du inte blir blöt.

Det händer att dragkedjan går upp under vistelse i bollen. Om detta händer skall du bibehålla lugnet. Luften går då ur bollen. Instruktören kommer dra in dig till brygga och hjälpa dig upp på densamma. Om detta händer kommer du bli blöt från topp till tå.