Vattensport med Addwater!

Den här sidan är själva grunden till vår ide med Addwater! Vi ägnade massor av tid på att kitesurfa på Öland och i Kapstaden. Vi köpte båtar från Sydafrika och började tävla i Thundercat. Så småningom tänkte vi att fler borde få möjligheten att ha lika kul som vi hade. Därför startade vi Addwater. Nu kan du få lära dig kitesurfa, köra vattenskoter och Thundercat med oss och spara massa tid genom att undvika alla nybörjarmisstag.

Vi har sen vi börjar med vattensport hunnit med åtta resor till Kapstaden och vi har kört hem många VM, EM och SM medaljer i båtracing. Kom och ha kul med oss!

  • Vi har VM silver i Thundercat Racing
  • Lär dig kitesurfa med Addwater
  • Vattenskoterutbildning
  • Lär dig köra Thundercat med Team Speedcats
  • Kiteskola på Öland
  • Lär dig allt om att köra RIB
  • Lär dig allt om vattenskoter med Addwater
Vi har VM silver i Thundercat Racing1 Lär dig kitesurfa med Addwater2 Vattenskoterutbildning3 Lär dig köra Thundercat med Team Speedcats4 Kiteskola på Öland5 Lär dig allt om att köra RIB6 Lär dig allt om vattenskoter med Addwater7
Raceutbildning med Speedcats

Raceutbildning med Speedcats

Vi kallar det Speedcats. Klassen heter officiellt P 750 och kallas i tävlingssammanhang för Thundercat. Vi använder samma båtar och motorer som när vi tävlar. Dessutom har vi VM silver från senaste VM i Thundercat Racing.
Pris 1500 kr för 2 timmar.

Mer info om båtracing med Speedcats
Vattenskoterutbildning

Vattenskoterutbildning

Under två hela dagar fokusera vi på handhavande av vattenskoter. Allt från sjösättning till körteknik, säkerhet och sjövägsregler ingår fördelat på lika mycket teori och praktik.
Pris: 4500 kr per person

Mer om vattenskoterutbildningen
Lär dig kitesurfa på Öland

Lär dig kitesurfa på Öland

Kanske den enklaste formen av surfing att lära sig och garanterat den roligaste! Vi erbjuder grund- och fortsättningskurser på Öland hela sommaren.
Pris: 1795 kr per person inkl lån av senaste utrustningen från Ozone.

Läs mer om kitesurfing
Körkort för Vattenskoter från och med 2017.

Körkort för Vattenskoter från och med 2017.

Just nu finns en remiss ute som ska besvaras i mitten av april 2016. Därefter skall Riksdagen besluta om körkort för alla som vill köra vattenskoter från och med 2018. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer om detta. Förslaget är omfattande, bland annat föreslås åldersgräns på 15 år och att utbildningen ska omfatta ca 30 timmars utbildning. Körkortet ska förnyas vart tionde år.