Aktiviteter för svensexa och möhippa i Stockholm och på Öland!

Vi har några av landets absolut roligaste aktiviteter för svensexa och möhippa.

Att hitta bra aktiviteter för svensexan och möhippan är inte alltid så lätt men är värt besväret i slutändan. Det är ju trots allt "sista tiden med gänget" innan man gifter sig och nog vill man gärna få en dag man inte glömmer bort i det senaste taget. Då vill man ju planera in lite speciella upplevelser och aktiviteter där alla har roligt och trivs. Hos oss kan du hitta några av dom roliga aktiviteter som alla kan uppskatta i antingen Stockholm eller Öland.

 

Ett populärt paket i sommartid är matchrace med Speedcats och en annan populär aktivitet framförallt för möhippor är våra waterballs. Våra aktiviteter för möhippa och svensexa går att boka på olika platser och vår hemmabana för Speedcats är Jungfrusund på Ekerö och Köpingsvik på Öland. Waterballs, Flyboard, Jetpack med mera går att boka till centrala Stockholm. Vi har bra platser i centrala Stockholm för att genomföra möhippor och svensexor med våra aktiviteter är Djurgårdsbrunnsviken och på Öland håller vi till på stranden i Köpingsvik. Du hittar fler aktiviteter under Upplevelser sommar och du får gärna kontakta oss om du har frågor eller vill få en offert. Välkomna!

  • Speedcats från 980 kr/2h
  • Flyboard från 995 kr
  • Sommarens nyhet - jetpack från 995 kr
  • Stand Up Paddleboard med Addwater
  • Hyr vattenskoter av Addwater
  • Hoverboard surfa på en jetstråle från 995 kr
  • Waterballs med Addwater
  • Lär dig kitesurfa med oss på Öland
  • Hoverboard surfing på jetstråle!
Speedcats från 980 kr/2h1 Flyboard från 995 kr2 Sommarens nyhet - jetpack från 995 kr3 Stand Up Paddleboard med Addwater 4 Hyr vattenskoter av Addwater5 Hoverboard surfa på en jetstråle från 995 kr6 Waterballs med Addwater7 Lär dig kitesurfa med oss på Öland8 Hoverboard surfing på jetstråle!9
Matchrace med Speedcats inkl Flyboard!

Matchrace med Speedcats inkl Flyboard!

Boka Speedcats för minst 10 personer så bjuder vi på Flyboard för en person. Aktiviteten tar ca 2 timmar och är ett bra alternativ för kompisgäng, svensexor och möhippor. Mycket prisvärt alternativ med massor av körtid. Vi avslutar alltid med tävling.
Pris: 980 kr per person.
Säsong maj-oktober.

Ribbåt

Ribbåt

RIB från Gamla Stans tunnelbanestation till vårt aktivitetsområde på Jungfrusund eller omvänt. Det finns även möjlighet att stiga på eller av vid Stadshuset, Långholmen, Vinterviken och Ålsten.
Resan tar 30 min och du får låna flytväst.
Pris: 695 kr per person. Minimiantalet är 6 personer.

Säsong för ribbåt så länge det är isfritt.

Waterballs

Waterballs

Du kliver in i bollen och instruktören stänger dragkedjan och fyller upp bollen med luft. Sen är det din tur att försöka hålla balansen. Lekar med waterballs på vatten kan genomföras utomhus så länge det inte är is. 2-100 personer, 1-2 timmar beroende på antal. Vid mörker belyser vi bollarna med strålkastare.
Prisex för ca 20 personer: 4000 kr plus 295 kr per person.

Säsong utomhus: Maj - oktober.
Säsong inomhus: Året runt.

Paintball

Paintball

Paintball har varit en populär aktivitet för svensexor och möhippor i många år. Striden sker på en skärgårdsö och du kan välja mellan olika upplägg. Vapen, overall och skyddsutrustning ingår när du bokar paintball.

Pris:
Grundpris 3000 kr plus 350 kr per person för spel i ca 1,5 timmar. I priset ingår 500 bollar per person.

Säsong året om.

Bumperballs

Bumperballs

Otroligt kul aktivitet på en svensexa eller möhippa. Ni delar upp er i lag och sen spelar vi bumberballs med oss som domare. Ta med bra skor och förbered dig på en fysisk och riktigt kul utmaning med och mot kompisarna!
Pris för 60 min speltid:
Fast pris 3000 kr plus 295 kr per person.

Säsong för bumperballs är året runt.

Flyboard - Jetpack - Hoverboard

Flyboard - Jetpack - Hoverboard

Ett måste för alla svensexor och möhippor! Flyg fram över vattnet på jetstrålen från vattenskotern. Grymma aktiviteter som alla kan genomföra. Lån av våtdräkt, flytväst och hjälm ingår.
Priser:
15 min i vattnet - 995 kr per person
30 min i vattnet - 1800 kr per person
60 min i vattnet - 4000 kr max 3-5 personer.

Säsong maj till oktober.

Bastu på flotte!

Vi har flera olika alternativ för bastu. En större flotte i Stockholms mellersta skärgård dit du åker med ribbåt från centrala Stockholm. På Jungfrusund har vi en egen bastu för 12 personer på en flotte, en mobil bastuflotte och en bastu på land.

Prisex:
Bastuflotte för 12 personer, 2h - 5000 kr.
Bastuflotte med ribbåt från Strandvägen - begär offert.

Lägg till vårt bastupaket bestående av handduk, kall öl och tilltugg för 250 kr per person.

Säsong året om.

Rabatt när du bokar flera aktiviteter med oss!

Givetvis ska det löna sig att boka många aktiviteter med oss. Vi ger följande rabatter på totalpriset då du bokar flera aktiviteter med oss.

Boka 2 olika aktiviteter - 10% rabatt
Boka 3 olika aktiviteter - 15% rabatt
Boka 4 olika aktiviteter - 15% rabatt plus att vi bjuder på lunch.

Lunch

Lunch

Man blir hungrig av roliga aktiviteter!
Vi fixar en stadig lunch bestående av grillad hamburgare med alla klassiska tillbehör. Alkoholfri dryck till maten samt kaffe och kaka efter ingår.

Pris: 195 kr per person.

Ribbåt och Höghöjdsbana i Mälaren!

Ribbåt och Höghöjdsbana i Mälaren!

I ett naturskönt skogsparti vid Mälarens strand, har vi byggt 63 stationer på 3 olika nivåer ovan mark. Enklast snabbast och absolut köfritt åker du med vår RIB till höghöjdsbanan. Resan tar ca en timme från Gamla stan och väl framme är 60-90 minuters aktiviter lagom.
Höghöjdsbanan är öppen året runt.
För pris begär offert.

MEGA SUP

MEGA SUP

Nu är MEGA Stand Up Paddleboards här! En bräda som rymmer upp till 10 personer. Alla har varsin paddel och skall genom samarbete paddla en bana. Först i mål vinner! En modernare och roligare variant av drakbåt.

Pris: Fast pris 4000 kr samt 295 kr plus moms per person.
Möjliga tillval: Ribbåt, fler aktiviteter.