Hyr vattenskoter, prova Flyboard, lär dig kitesurfa och mycket mer på Öland!

Vi finns på Öland och har vår bas på en av Ölands finaste sandstränder nämligen Köpingsvik straxt norr om Borgholm på Ölands västra sida. Här kan du hyra vattenskoter, boka kitesurfingskola, hyra stand up paddleboards, waterballs och bumberballs med mycket mera. Vi har även försäljning av solskydd, dryck, glass, kaffe och strandleksaker. Öland med sina långgrunda sandstränder och pålitliga sjöbris är ett perfekt ställe att lära sig kitesurfa på. Du hittar oss i Strandshoppen på Köpingenbadens precis bredvid Restaurang Sinus. Vi har öppet alla dagar från midsommar till början av augusti om solen skiner!

Addwater på Öland strandshoppen

Vattenskoter

Vattenskoter

Vi har Kawasaki Lx Ultra 2016 för uthyrning. Boka på telefon eller mail eller kom ut till oss på bryggan. Vi är på plats alla dagar då det är badväder. Lån av flytväst, våtdräkt och hjälm ingår i priset.
Pris:
395 kr för 15 min
695 kr för 30 min

Läs mer om att hyra vattenskoter

Flyboard och Jetpack

Flyboard och Jetpack

För fjärde sommaren i rad erbjuder vi Flyboard och numera även Jetpack på Öland. Privatpersoner kan boka på våra fasta tider. Grupper är välkomna att boka enligt egna önskemål.
Pris:
15 min, 1 person - 995 kr
30 min, 1 person - 1500 kr

Läs mer om Jetpack

Svensexa och möhippa på Öland

Svensexa och möhippa på Öland

Våra aktiviteter går att boka till er svensexa eller möhippa. Kontakta oss så får du en offert utifrån era önskemål och storlek på grupp.

MEGA SUP

MEGA SUP

Årets nyhet MEGA SUP finns att hyra i Strandshoppen på Köpingebaden, Öland.
MEGA SUP är så stor så att 10 vuxna kan stå på en och samma bräda och paddla. Paddla med familj och kompisar eller utmana grannarna i en stafett.

1h - 495 kr
3h - 995 kr
Lån av flytväst ingår.

Lär dig kitesurfa

Lär dig kitesurfa

Kanske den enklaste formen av surfing att lära sig och garanterat den roligaste! Vi erbjuder grund- och fortsättningskurser på Öland hela sommaren. Under kursen får du låna senaste utrustningen av oss.
Pris:
Grundkurs, 1 dag - 1995 kr
Grund- och fortsättning, 3 dagar - 4995 kr

Läs mer om kitesurfing

Sommarfest och företagsevent på Öland!

Sommarfest och företagsevent på Öland!

Vi har lång erfarenhet av just sommarfester och företagsevent. Vi tar oss an alla storlekar på grupper. Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg bara för er.


Stand Up Paddleboard

Stand Up Paddleboard

Vi har snabba och lätta brädor speciellt framtagna för platt vatten. Perfekt som träning eller bara som en rogivande paddling.
Vill du låna våtdräkt och flytväst ingår det i priset.

1h - 295 kr
3h - 495 kr

Waterballs

Waterballs

Nu kan du gå och springa på vattnet i våra Waterballs. Vi erbjuder Waterballs på fasta veckodagar. Grupper är välkomna att boka på tid efter eget önskemål.

Pris - 295 kr per person.


Mer information

Vart:
Vi finns i Strandshoppen på Köpingbaden. Vi har öppet varje dag då solen skiner från den midsommar till den 12 aug 2018. För grupper som vill boka svensexa/möhippa, konferensaktiviteter eller sin sommarfest hos oss så har vi öppet så länge det är isfritt.

Parkering:
Parkering finns vid stranden men den är inte gratis.