Sportfiske med egen guide i Stockholm!

Vår egna fiskeguide Eric tar dig med till sina favoritvikar och vackra platser i Mälaren och Stockholms skärgård. När du åker på fisketur med oss i Stockholm ingår alltid lån av fiskeutrustning, varma kläder, egen fiskeguide och givetvis en fikakorg. Vi erbjuder fiske både för privatpersoner och som företagsevent. Våra båtar är små och enkla att flytta till nya platser. Fisket anpassas efter olika årstider och era önskemål. Vi får oftast fisk men det är ingen garanti. Det vi kan garantera är en rogivande och vacker upplevelse i Stockholms skärgård. 

 

Sportfiske halvdag med fika!

Sportfiske halvdag med fika!

Fiskeguidning under tre timmar i närheten av centrala Stockholm. Lån av utrustning, varma kläder och fika ingår. Givetvis är vår fiskeguide med och visar vart fisken brukar finnas.
Pris 1495 kr per person. Min 3 personer.

Fiske after work!

Fiske after work!

Vi står redo med båt och utrustning vid Gamla Stans T-banestation. Vi fiskar under tre timmar i Mälaren i centrala Stockholm. Aborre och gös står på önskelistan. Fikakorg ingår i priset.
Pris 1695 kr per person. Min 3 personer.

Sportfiske heldag med lunch!

Sportfiske heldag med lunch!

Vi guidar under sex timmar och provar några olika platser där vi brukar ha bra fiskelycka. Lunch på skärgårdskrog ingår i priset. Har ni ingen egen utrustning lånar ni av oss. Varma kläder och fika ingår givetvis i priset.
Pris 1995 kr per person. Min 3 personer.

Vinterfiske som företagsevent eller nöje.

Vinterfiske som företagsevent eller nöje.

Fiska kan man göra året runt. På vinterhalvåret är skärgården tyst och vacker. Om det blir is har vi fina vatten för pimpelfiske. Varma kläder, flytväst och utrustning ingår. Vi tar grupper från 3 personer och upp till 100 personer.
Priser ges via offert.


Mer information

Vart:
Vi utgår från Ekerö, Strandvägen eller Gamla stan. Vi kan även hämta upp på en plats efter era önskemål.

För vem:
Alla kan delta i sportfiske. Vi tar grupper från 3 personer och uppåt. Både företag och privatpersoner kan boka sportfiske med oss.

När:
Vi fiskar året runt.

Pris:
Vid större grupper ger vi pris enligt offert.

Utrustning:
Lån av fiskeutrustning, varm overall och flytväst ingår alltid i priset.

Övrigt:

Vår fiskeguide Eric!

Vår fiskeguide Eric!

Eric tar dig med på fiske i Mälaren och Stockholms skärgård. Har du ingen egen utrustning så har vi detta. Eric jobbar som brandman i Stockholm. Han har mycket tid över för fiske och fiskar aldrig utan en välfylld fikakorg.

Företagsevent och större grupper!

Vill ni fiska som företagsevent, konferens eller kickoff så fixar vi givetvis det. Vi kan ta allt från små till riktigt stora grupper och även arrangera fisketävlingar. Begär offert i detta fall.