Snabba ribbåtar för grupper i Stockholms skärgård och Mälaren

Våra ribbåtar tar 12 personer och har toppfart på närmare 60 knop. Vi utgår från Strandvägen i centrala Stockholm eller kommer till en brygga nära dig. Att åkaribbåt är garanterat köfritt och med en härlig fartkänsla. Med ribbåt från Strandvägen är du i Sandhamn på lite drygt en timma. Ribbåt till Vaxholm tar mindre än 30 minuter och Stockholms yttersta skärgård med havsörn och sälar når vi på ca 1h och 30 min. Boka ribbåt med oss så får du en av skärgårdens nyaste och snabbaste båtar till riktigt bra pris.


När du bokar Ribbåt genom oss ingår alltid utbildad och erfaren besättning samt lån av seglarställ och flytväst. Vi är behöriga för att köra i hela Östersjön om du så önskar. Vi lovar en fartfylld och garanterat köfri resa när du bokar Ribbåt med oss i Stockholm, Stockholms skärgård eller Mälaren. 

          Ribbåt Stockholm

Stockholm by RIB

Stockholm by RIB

Se vackra Stockholm från vattnet! En timmes tur i centrala Stockholm i mestadels låg fart pga fartbegränsning. Välj mellan Mälaren eller Saltsjön. Start och stopp sker vid Stadshusbron alt Strandvägen.
Pris: 8.995 kr för 1-12 personer.

FoodRIB

FoodRIB

Vi äter förrätt, varmrätt och efterrätt på olika restauranger. Upplägget och restauranger väljs utifrån säsong och era önskemål. Detta är en populär kombo av god mat, ribbåt och skärgårdsupplevelse.

RIB Sälsafari

RIB Sälsafari

Vi åker RIBbåt till ytterskärgården för att titta på säl. Resan tar 3-4 timmar från centrala Stockholm. Ett stopp för fika ingår.
Pris mot offert.

RIB Fartupplevelse

RIB Fartupplevelse

En timmes fartupplevelse med RIB i farter upp mot 60 knop, tuffa girar och grym acceleration från 600 hk på akterspegeln.
Pris: 9.995 kr. Eventuell framkörningsavgift kan tillkomma.

Jungfrusundsexpressen

Jungfrusundsexpressen

RIB från Stadshusbron till Jungfrusund eller omvänt. Det finns även möjlighet att stiga på eller av vid Långholmen, Vinterviken och Ålsten.
Resan tar 30 min och du får låna flytväst.
Pris: 6.995 kr enkel resa för max 12 passagerare.

RIB med ölprovning

RIB med ölprovning

Vi möts upp i centrala Stockholm och så åker vi RIB till ett mysigt bryggeri. På bryggeriet får ni en rundvandring och prova på lokala ölsorter. Besöket tar ca 60 min.
Pris: RIB ölprovning, grundpris 12000 kr samt 398 kr per person.

Här finns våra Ribbåtar

Vi utgår från Beckholmen i centrala Stockholm eller möter upp er på Strandvägen kajplats 17.

Vill ni istället åka i Mälaren hämtar vi er vid Gamla stans T-banestation eller på en plats som vi bestämmer tillsammans med er.

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

För att köra RIB i yrkesmässig trafik krävs två utbildningar. Fartygsbefäl klass åtta och därefter en fyra dagar lång praktisk utbildning, Handhavande av snabba fartyg.

Mer om Handhavande av snabba fartyg
RIB från A till B

RIB från A till B

Vi hämtar och lämnar med moderna och säkra Ribbåtar enligt era önskemål.
Pris mot offert.