Snabba ribbåtar för grupper i Stockholm och Mälaren!

Våra ribbåtar tar 12 personer och har toppfart på närmare 60 knop. Med dubbla motorer från Evinrude och totalt 600 hk kommer du skyndsamt fram till din önskade destination i Stockholm eller Mälaren. Garanterat köfritt och med en härlig fartkänsla. Med Ribbåt från Strandvägen är du i Sandhamn på lite drygt en timma. Ribbåt till Vaxholm tar mindre än 30 minuter och Stockholms yttersta skärgård med havsörn och sälar når vi på ca 1h och 30 min. Boka ribbåt med oss så får du en av skärgårdens nyaste och snabbaste båtar till riktigt bra pris.


När du bokar Ribbåt genom oss ingår alltid utbildad och erfaren besättning samt lån av seglarställ och flytväst. Vi är behöriga för att köra i hela Östersjön om du så önskar. Vi lovar en fartfylld och garanterat köfri resa när du bokar Ribbåt med oss i Stockholm, Stockholms skärgård eller Mälaren. 

          Ribbåt Stockholm

Stockholm by RIB

Stockholm by RIB

Se vackra Stockholm från vattnet! En timmes tur i centrala Stockholm i mestadels låg fart pga fartbegränsning. Välj mellan Mälaren eller Saltsjön. Start och stopp sker vid Riddarholmen alt Strandvägen. Under resan får alla låna seglarställ eller overall, flytväst och glasögon.

Pris: 7.995 kr för 1-12 personer.

RIB Fartupplevelse

RIB Fartupplevelse

En timmes fartupplevelse med RIB i farter upp mot 60 knop, tuffa girar och grym acceleration från 600 hk på akterspegeln. Lån av seglarställ, flytväst och glasögon ingår.

Pris: 9.995 kr. Eventuell framkörningsavgift kan tillkomma.

Mer information om Ribbåt

Vart:
Vi erbjuder transporter med RIB i hela Stockholms skärgård samt Mälaren. Vi har även behöriga skeppare för transporter till Gotland, Öland, Åland, Gotska Sandön med flera.

För vem:
Alla kan åka med i våra båtar även du som har besvär med nacke eller rygg. Vi har ingen åldersgräns.

Utrustning:
Lån av seglarställ, flytväst, mössa och glasögon ingår.

Övrigt:
Vi använder våra båtar för en säker och trygg transport. Vi hoppar inte i vågor.

Jungfrusundsexpressen

Jungfrusundsexpressen

RIB från Gamla stans tunnelbanestation till Jungfrusund eller omvänt. Det finns även möjlighet att stiga på eller av vid Stadshuset, Långholmen, Vinterviken och Ålsten.
Resan tar 30 min och du får låna flytväst.

Pris: 6.950 kr enkel resa för max 12 passagerare.

RIB från A till B!

RIB från A till B!

Vi hämtar och lämnar med moderna och säkra Ribbåtar enligt era önskemål. Lån av seglarställ, flytväst, mössa och glasögon ingår i priset.


RIB med ölprovning

RIB med ölprovning

Vi möts upp i centrala Stockholm och så åker vi RIB till ett mysigt bryggeri. På bryggeriet får ni en rundvandring och prova tre lokala ölsorter. Besöket tar ca 60 min.

Pris: RIB ölprovning, grundpris 9.995 kr samt 295 kr per person.

RIB båt till Finnhamn!

RIB båt till Finnhamn!

Vi utgår från Strandvägen och färdas genom Stockholms vackra skärgård till Finnhamn. Resan tar ca 1,5 timmar. Du får låna seglarställ, flytväst och glasögon under resan. Det finns plats för ett handbagage per person. Varje båt tar 12 passagerare.

Pris: Enkel resa 9.995 kr per båt.

Ribbåt till Sandhamn

Ribbåt till Sandhamn

Vi kör er snabbt, tryggt och garanterat köfritt till Sandhamn. Enkel resa eller tur och retur med lunch. Varje båt tar 12 personer.

Pris: Enkel resa från Strandvägen - 12.500 kr exkl moms.
Pris: Tur och retur med lunchstopp - 14.500 kr exkl moms.
Lunch ingår ej i priset.

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

För att köra RIB i yrkesmässig trafik krävs två utbildningar. Fartygsbefäl klass åtta och därefter en fyra dagar lång praktisk utbildning, Handhavande av snabba fartyg.