Kör Speedcats och prova Thundercat Racing!

Speedcats är båtracing med sydafrikanska gummibåtar. I Sverige kan du tävla i Svenska Mästerskapen med dessa båtar. Klassen heter P750 men kallas oftast för Thundercat eller Thundercat Racing. Vi kör tre olika typer av banor och hos oss i Stockholm och på Öland får du prova rundbana på platt vatten. Ibland har vi vågor och då kör vi istället surfbana. Efter vår utbildning kommer du kunna ställa upp i en SM deltävling. Vi har nya båtar och motorer till försäljning.

Team Speedcats är världsmästare i circuit racing och fick silvermedalj när alla tre deltävlingarna var avklarade vid VM på Malta i oktober 2015. Vi är med andra ord ganska duktiga på Thundercat Racing! Kom till oss så ska vi förmedla allt vi kan.

  • Thundercat Racing
  • Thundercat Racing med Speedcats
  • Thundercat Racing med Addwater
Thundercat Racing 1 Thundercat Racing med Speedcats2 Thundercat Racing med Addwater3
Ge bort en upplevelse!

Ge bort en upplevelse!

Vi har värdebevis till dig som vill ge bort en upplevelse med Speedcats och prova Thundercat Racing. Priset är 1500 kr och vi håller på i 2 timmar. Kontakta oss för att beställa ett värdebevis.

Beställ värdebevis
Köp egen Thundercat

Köp egen Thundercat

Vi har nya och begagnade båtar till salu. Vi hjälper till med att fixa en konkurrenskraftig motor och tipsar om propellrar.

Kontakta oss för offert
Kör Speedcats

Kör Speedcats

En två timmar lång genomgång och utbildning i att köra P 750 Thundercat. Du får prova rundbana på plattvatten där vi försäker efterlikna en riktigt bana efter internationella regler.

Boka plats för att prova p750 Thundercat.