Om oss

 

Vår vision och målsättning är väldigt högt ställda. Vi vet att vi jobbar inom en bransch med stenhård konkurrens och vi tror att ett personligt bemötande och alltid väl arrangerade event är till vår fördel i konkurrens med många andra aktörer. Vi har en vision att vara marknadsledande på de upplevelser och event som vi erbjuder och att vi alltid skall vara förstahandsvalet då företag och privatpersoner söker upplevelser och event på eller i närheten av vatten.

 

2009 startade vi Speedcats Stockholm AB och erbjöd event och upplevelser med sydafrikanska tävlingsbåtar. 2010 var vår första riktiga säsong med event och upplevelser med Speedcats. Resultat och intresset för vår aktivitet blev långt över förväntan. Idag erbjuder vi alla varianter på event, upplevelser och även vissa utbildningar inom arbetsmiljö samt mot skärgårdssjöfart.

 

Vi har ända sedan starten jobbat med Live it och de senaste tre åren är vi stolta över att vara Preferred Experience Partner till Live it. När du köper någon av Live its upplevelser med Speedcats, Vattenskoter eller Flyboard så är det vi som levererar dessa.