Hyr vattenskoter, prova Flyboard, kör speedcats, kitesurfa och mycket mer på Öland!

Vi finns på Öland och har vår bas på en av Ölands finaste sandstränder nämligen Köpingsvik straxt norr om Borgholm på Ölands västra sida. Här kan du flyga Flyboard, hyra vattenskoter, boka kitesurfingskola, prova stand up paddleboards med mycket mera. Vi har även försäljning av solskydd, dryck, kläder och strandleksaker. Öland med sina långgrunda sandstränder och pålitliga sjöbris är ett perfekt ställe att lära sig kitesurfa på. Du hittar oss i Strandshoppen på Köpingsviks Strandbads södra del precis bredvid Restaurang Sinus. Vi har öppet alla dagar från midsommar till början av augusti om solen skiner!

Addwater på Öland strandshoppen

Hyr Vattenskoter

Hyr Vattenskoter

Vi har två Kawasaki Lx 2016 års modell för uthyrning. Boka på telefon eller mail eller kom ut till oss på bryggan. Vi är på plats alla dagar då det är badväder. Lån av flytväst, våtdräkt och hjälm ingår i priset.
Pris:
395 kr för 15 min
695 kr för 30 min

Läs mer om att hyra vattenskoter

Flyboard och Jetpack

Flyboard och Jetpack

För tredje sommaren i rad erbjuder vi Flyboard på Öland. Privatpersoner kan boka på våra fasta tider. Grupper är välkomna att boka enligt egna önskemål.
Pris:
15 min, 1 person - 995 kr
30 min, 1 person - 1500 kr

Läs mer om Jetpack

Svensexa och möhippa på Öland

Svensexa och möhippa på Öland

Våra aktiviteter går att boka till er svensexa eller möhippa. Kontakta oss så får du en offert utifrån era önskemål och storlek på grupp.

Gokart på vatten

Gokart på vatten

Speedcats eller Thundercats! Som gokart fast på vattnet. En gasar och styr och en fördelar vikten. Efter ombyte och instruktioner är det dags för båtracing! Är ni en grupp avslutar vi med tävling.
Pris:
Grupper (2h inkl tävling) - 980 kr per person.
Lån av flytväst, våtdräkt, hjälm ingår.

Läs mer om Speedcats

Lär dig kitesurfa

Lär dig kitesurfa

Kanske den enklaste formen av surfing att lära sig och garanterat den roligaste! Vi erbjuder grund- och fortsättningskurser på Öland hela sommaren. Under kursen får du låna senaste utrustningen av oss.
Pris:
Grundkurs, 1 dag - 1795 kr
Grund- och fortsättning, 3 dagar - 3995 kr

Läs mer om kitesurfing

Sommarfest och företagsevent på Öland!

Sommarfest och företagsevent på Öland!

Vi har lång erfarenhet av just sommarfester och företagsevent. Vi tar oss an alla storlekar på grupper. Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg bara för er.


Hyr Stand Up Paddleboard

Hyr Stand Up Paddleboard

Vi har snabba och lätta brädor speciellt framtagna för platt vatten. Perfekt som träning eller bara som en rogivande paddling.
Pris: 1,5 timmar kostar 395 kr per person. Vill du låna våtdräkt och flytväst ingår det i priset.

Mer information

Vart:
Vi finns i Strandshoppen på Köpingbaden. Vi har öppet varje dag då solen skiner från den 26 juni till den 6 aug 2017. För grupper som vill boka konferensaktiviteter eller sin sommarfest hos oss så har vi öppet så länge det är isfritt.

Parkering:
Parkering finns vid stranden men den är inte gratis.