Konferensaktiviteter i Stockholm!

En aktivitet innan middagen eller som en paus i konferensen är alltid uppskattat. Våra gruppaktiviteter fokusera på att alla ska kunna delta och prova något nytt. Vi anpassar oss efter gruppens storlek och de flesta av våra gruppaktiviteter passar både inom och utomhus året runt. Vi har lång erfarenhet av stora och små företagsevent. Alla storlekar på grupper är välkomna till oss. Vår målsättning är att alla våra gruppaktiviter ska uppskattas av alla deltagare och vara en självklar del av ett företagsevent. 

Tipsrunda med smak

Tipsrunda med smak

Som en vanlig tipsrunda men alla stationer är utbytta mot smakupplevelser. Det gäller att smaka de olika alternativen och kryssa det rätta svaret. Tipsrunda med smak är lämplig som förrätt eller som en matig paus i konferensen.
Tidsåtgång 1,5-2 timmar. Kan genomföras både inom och utomhus. 1-300 personer.
Prisex för ca 30 personer: 4000 kr plus 195 kr per person plus moms.

Drinkskola

Drinkskola

En duktig bartender lär er grunderna i att blanda riktigt goda drinkar. Efter egna övningar i att blanda goda drinkar får ni själva komponera en egen cocktail som sedan bedöms av övriga deltagare.
Deltagarna får själva dricka upp alla blandade drinkar. Tidsåtgång 1,5-2 timmar.
Prisex för 20 personer: Grundpris 4000 kr plus 195 kr per person plus moms.

Pétanque

Petanque är ett spel och en sport som spelas genom att kulor av stål kastas mot en liten träkula, kallad lille. Det moderna spelet har sitt ursprung i Frankrike och kallas oftast i Sverige för boule. Ordet boule är egentligen det franska ordet för klot. I Frankrike och de flesta andra länder benämns spelet pétanque.
Vi arrangerar en bouleturnering för er enligt gällande bouleregler.
Tid 1,5-2 timmar
Pris: Grundpris 2000 kr plus 95 kr per person plus moms.
Aktiviteten genomförs med fördel utomhus på grusunderlag.

Isskulptering

Isskulptering

Med hjälp av verktyg och kreativitet ska ni skapa en skulptur ur ett isblock. Att skulptera i is är ett rogivande hantverk som går att utföra året runt och både inom- och utomhus.
Prisex 2500 kr per isblock plus 250 kr per person plus moms.
Vi rekommenderar max 4 personer per isblock.

Vinprovning

Vinprovning

En duktig sommelier dukar upp ett antal viner som varje deltagare får träna upp sin provningsteknik på under handledning av sommeliern. Avslutningsvis gäller det att med sina nyvunna kunskaper och upplevelser genomföra ett blindtest.
Tidsåtgång 1,5-2 timmar.
Prisex för 15 personer: Grundpris 5000 kr samt 195 kr per person plus moms.

Slackline

Slackline

Slackline är en 50 mm bred lina som du ska försöka gå på utan att trilla ner. Trillar du ner måste du börja om. Utomhus är vår längsta slackline 30 meter och kan monteras högt eller lågt, över vatten eller enligt egna önskemål.
Aktiviteten kan genomföras både inom och utomhus. Tidsåtgång ca 1 timma.
Prisex för 20 personer: Grundpris 2000 kr plus 95 kr per person plus moms.


Bumperballs

Bumperballs

En perfekt aktivitet för möhippan, svensexan, företagseventet eller varför inte bara dra ihop ert kompisgäng för en galet rolig match. I den här aktiviteten befinner du dig i en stor uppblåsbar boll där armar ben samt huvud är fria. Här ges möjlighet att tackla varandra men samtidigt landa mjukt mot marken. Ger garanterat mycket skratt.
Pris: 2500 kr plus 295 kr p/p plus moms.

Minute to win!

Minute to win!

Minute to win är en variant på den klassiska femkampen.Vi kombinerar fem olika aktiviteter till en tävling. Aktiviteterna ska utföras som enskilda tävlingar där deltagarna har en förutbestämd tid att utföra momentet på. Minute to win kan utföras både inom- och utomhus såväl sommar som vinter. Kontakta oss så planerar vi kampen tillsammans med er.
Pris: 3000 kr plus 195 kr per person plus moms.

Jenga XL

Jenga XL

Detta är en variant av det 200 år gamla sällskapsspelet Jenga. Spelet går ut på att med en hand flytta en stav ur tornet och lägga den överst. Om tornet rasar innan staven ligger överst i tornet förlorar det laget.
Kan genomföras både inom och utomhus året runt. Alla kan delta.
Pris 2000 kr plus 50 kr per person plus moms.