• IMG_5014
  • Stellenbosch
  • DSC_2437
  • Företagsevent Kapstaden
  • IMG_4986
IMG_50141 2 Stellenbosch 3 DSC_24374 Företagsevent Kapstaden 5 IMG_49866

Konferensaktiviteter, upplevelser och surfskola i Kapstaden!

Afrikas varma vindar blandas med en svalkande bris från Atlanten till ett perfekt klimat med massor av sol. Oavsett om det gäller möten, konferens eller bara avkoppling så är Kapstaden rätt plats att resa till. Med endast en timmes tidsskillnad från Sverige slipper jobbiga tidsomställningar. Du är redo så fort planet landat i Kapstaden. 

Vi erbjuder upplevelser, möten, konferens, vinprovningar och surfskola i Kapstaden och hela Western Cape.

I jan åker vi till Kapstaden igen!

Kommande vinter är vi i Kapstaden från börja av januari till slutet av mars. Vi har mycket tid över för att ta hand om dig och dina kollegor! Kontakta oss direkt för att planera vinteräventyret!

Kontakta oss för skräddarsydd resa till Kapstaden.

Western Cape och Kapstaden!

De senaste tio åren har vi gjort åtta längre resor till Kapstaden för att bland annat njuta av det härliga klimatet och den goda maten. Kapstaden ligger fantastiskt vackert beläget vid foten av Table Mountain mitt mellan Atlanten och Indiska Oceanen.

 

Vi har surfat på de flesta stränder på Western Cape, vi har åkt Garden Route, vi har besökt åtskilliga vingårdar i Stellenbosch och hippa barer i Kapstaden, vi har vandrat upp på Table Mountin och Lion Head, vi har shoppat i Afrikas största köpcentrum Canal Walk, vi har besökt Cape Point och fotograferat vilda babianer, strutsar, pingviner och giraffer.

 

Detta är bara några av alla fantastiska ställen och sevärdheter i Western Cape. Under dessa resor har vi skaffat goda och nära relationer med lokal aktörer för boende, möten, surfing, biluthyrning, vinprovning, restauranger med mera. Vi kan inte se en bättre plats att förlägga sin konferens på och vi vet receptet för att få den till den bästa konferensen någonsin!


Mer information

Vart:
Kapstaden, Western Cape

För vem:
Ledningsgrupper, konferensgrupper, teambuilding, surfare, säljteam med flera.

Restid:
Inga direktflyg finns från Sverige. För resa från Stockholm via London eller Zurich ska du räkna med ca tretton timmars flygtid och ett byte. Total restid på ca tjugo timmar är vanligt. Tidsskillnaden mot Sverige är endast en timme.

Aktiviteter för sju dagar:
- Utflykter till vackra Knysna och Hermanus.
- Vinprovning i Stellenbosch.
- Vind- kite eller vågsurfing skola.
- Topptur till Table mountain.
- Safari och naturupplevelser på Cape Point.
- Dyk med vithaj.
- Barrunda i downtown Cape Town.
- Sol och bad i Camps Bay.

Boende:
Vi bokar boende på hotell i centrala Kapstaden eller på lugn och avslappnad vingård. Vår favorit är boende på lodge med personlig service straxt utanför Kapstadens centrum.

Prisexempel:
Sju dagars logi med halvpension inkl dagliga utflykter och aktiviteter och transfer - 9995 kr per person. Flygresan tillkommer.

Kontakta oss för offert på skräddarsydd resa enligt era önskemål.

Säsong:
Oktober - april

Övrigt:
Western Cape och Kapstaden har låg kriminalitet och befolkningen är väldigt internationell. Standarden på boende, restaurang och service är hög och bilarna kör på vänster sida. December till februari är högsommar i Kapstaden.