Konferensaktiviteter i Stockholm, Verbier, Kapstaden eller Öland!

Vi fixar din konferens och dina konferensaktiviteter. Oavsett om det gäller ett litet möte under en dag eller om det är en större konferens utomlands. Vi har stor erfarenhet av möten och konferens i Sverige och då framförallt Stockholm, Åre och Öland. Utomlands kan vi Kapstaden och hela Western Cape samt Verbier i Schweiz utan och innan. Kontakat oss för att skräddasy en helt unik konferens!

Surfskola, safari och vinprovning i Kapstaden!

Surfskola, safari och vinprovning i Kapstaden!

Efter tiotalet resor till Sydafrika kan vi hela Western Cape utan och innan.
Vi fixar boende, safari, surfing, aktiviteter, vinprovningar och allt annat du behöver för att uppleva Western Cape på ett maximalt sätt. Mer info om Kapstaden här.

Mer info om Kapstaden här.

Öland

Öland

Vi kan Öland från Långe Jan till Långe Erik och allt där i mellan!
Möten, konferenser och aktiviter.
Kontakta oss för ett skräddarsytt paket på Öland!

konferens i stockholm

Egen skidguide i Verbier!

Egen skidguide i Verbier!

I Schweiziska alperna ligger Verbier. Ett stort skidsystem där både nybörjaren och den kräsne offpiståkaren kan hitta sin egna orörda snö. Vi har jobbat i Verbier många vintrar och är väl bekanta med området. Vi hjälper till med allt från resa, transfer, hotellbokningar till guidning på berget, skidskola och aktiviteter.

Verbier

Konferensaktiviteter i Stockholm!

Konferensaktiviteter i Stockholm!

Vi har några favoriter både centralt och i Stockholms närhet. Vi kan bland annat erbjuda en lokal bara för er på Djurgården med fantastisk utsikt över Saltsjön. Här kan du konferera hålla utbildningar eller ha egen fest.
Boka egen kock eller catering. Lokalen är lämplig för max 60 personer.


Det kostar inget att göra en förfrågan!

Konferensen och aktiviteterna på er konferens tycker vi är så pass viktiga att det går inte att bara kommunicera via mail. Vi vill gärna ge förslag och därefter ha en dialog med er. Tveka inte att ta kontakt med oss så vi kan börja planera en helt unik konferens. Först efter det kan vi skicka en lika unik offert till er.

Varför ska du boka med Addwater?

Vi har sju års erfarenhet av event, resor och upplevelser. De platser vi rekommenderar i första hand har vi själva besökt många gånger och har gedigen lokalkännedom. Vi har dessutom resegaranti och hög kreditvärdighet. Vårt företag är litet och vi har möjlighet att ge personlig service. Vi gör allt för att ni ska få ut allt av er konferens!