Konferens och konferensaktiviteter i Stockholm och resten av världen

Genom att anlita oss för er konferens slipper ni leta efter bra och trevliga konferensmiljöer. Vi har unika lokaler för alla storlekar på grupper. Vi letar ständigt efter nya unika platser. Du behöver heller inte tänka på transport, mat eller dryck. Vi tar hand om allt detta åt er så ni kan lägga all energi på ert möte och er agenda.

 

konferens addwater skärgården

Vinterkonferens i Chamonix

Vinterkonferens i Chamonix

Våra guider Ebba och Jorick hämtar er på flygplatsen och tar er till ett av våra favorithotell i Chamonix. Kombinera konferensen med skidåkning, afterski, fonduemiddagar och många andra aktiviteter.
Lämpligt från 4 personer och större.

Dagkonferens på Jungfrusund

Dagkonferens på Jungfrusund

Ta ert möte på bryggan vid Mälaren. Konferenslokal för 2-30 personer med möjlighet till både konferens, möte, utbildningar med mera. Lunch och fika på fm/em ingår.

Skärgårdskonferens i Stockholm

Skärgårdskonferens i Stockholm

Vakna till en ny härlig dag i vår otroligt vackra skärgården under er nästa konferens. Frukost på bryggan och möte i lokaler som ger inspiration och energi. Vi har flera olika alternativ att välja mellan.Konferens på vingård i Kapstaden

Konferens på vingård i Kapstaden

Vi hämtar er på flygplatsen i Kapstaden och tar er till en fantastisk vingård i Stellenbosch, ca 45 min från centrala Kapstaden. På vingården finns fantastisk god mat och dryck. Moderna konferensrum för alla behov och grupper.

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Vi har ett stort urval av roliga konferensaktiviteter. T ex flottbygge, vattenskoter, Speedcats, isskulptering, bumberballs med många flera.

Läs mer om våra aktiviteter
RIB Sälsafari

RIB Sälsafari

Ta en paus i konferensen och åk med våra RIB båtar till ytterskärgården för att titta på säl och havsörn.