Addwater söker driven och erfaren säljare och affärsutvecklare!

 

Har du några års erfarenhet av försäljning och affärsutveckling? Är du redo för nya utmaningar inom en intressant bransch? Har du en social förmåga utöver det vanliga, initiativrik och redo att kavla upp ärmarna och bygga upp något från grunden? Gillar du ett aktivt liv med natur, vattensport, skidåkning, resor? Då kanske du är den vi söker?

 

Vad vi kan erbjuda!

Som vår första säljare och affärsutvecklare får du möjlighet att forma en säljorganisation från grunden. Vi erbjuder en heltidstjänst där du har möjlighet att påverka ditt egna schema. Vi sätter de övergripande målen tillsammans och sen får du eget ansvar och handlingsfrihet att nå och förhoppninsgvis överträffa dessa. Vi ser en framtida säljorganisation som består av flera glada medarbetare. Vi söker nu den som är redo och motiverad att göra jobbet och börja resan framåt. 

 

Ditt arbete som säljare och affärsutvecklare hos oss.
Dina arbetsuppgifter kommer i ett första skede vara att stärka och utveckla försäljning och samarbete med befintliga kunder och samarbetspartners, sälja befintliga tjänster till nya kunder samt att erbjuda nya tjänster till både befintliga och nya kunder. Fokus kommer ligga på event, resor och utbildningar för företag. 
När säljprocessen är klar lämnar du över till någon av våra projektledare som genomför aktiviteten tillsammans med våra glada och sociala instruktörer och guider. 

 

Våra förväntningar på dig.

Vi söker dig som är sprudlande glad, energirik och motiverad person som brinner för att sälja och möta människor. Du är motiverande och inspirerar dina medarbetare och våra kunder.

Du ser livet som fullt av möjligheter och kan få energi och inspiration av att vända människor som inte ser lika positivt på tillvaron som vi.

 

Vi förväntar oss att du har kunskap och energi att utföra jobbet på egen hand efter givna ramar och mål. Du behärskar en god och korrekt svenska och engelska i både tal och skrift. Det är inget krav men om du har kunskaper och erfarenhet inom social media är det meriterande. 

 

Vi ser det som självklart att du har tidigare erfarenhet av sälj och affärsutveckling. Mertiterande är om du har varit i arbetsledande position med ansvar för ett antal medarbetare. Du behöver även ha vissa företagsekonomiska kunskaper avseende lönsamhet, budget och kalkylering. För att vara framgångsrik i rollen som säljare och affärsutvecklare hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga samt kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Övriga krav.

Du måste ha B-körkort.

 

Låter det intressant?

Företaget är baserat i Stockholm och vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten i april 2017.

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till jobba@addwater.se

Behöver du mer information om tjänsten så skicka ett mail eller ring oss på nummer 08-715 11 75.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2017.

 

Bli intstruktör och guide hos Addwater sommaren 2017!

 

- Personal till Strandshoppen på Köpingsvik strandbad, Öland.

Sommaren 2017 kommer vi ha Strandshoppen som vår utgångspunkt på Öland. Här kommer vi erbjuda våra upplevelser och event för de som besöker en av Ölands absolut bästa stränder. Vi har även försäljning av diverse tillbehör som hör stranden till. Din uppgift är att svara för uthyrning och försäljning samt leda våra aktiviteter. Vi erbjuder timanställning från den 15 juni - 9 augusti.

 

- 6 personer för extra arbete i Stockholm. Vår verksamhet är svår att planera eftersom vi ibland får in våra bokningar väldigt sent. För att klara detta behöver vi en ett gäng duktiga och glada instruktörer som kan hoppa in på kort varsel. Du får genomgå en utbildning hos oss före första arbetspassets så du vet vad du ska göra när det väl blir allvar. Skicka ett mail till oss om du är intresserad. Tjänsten är anställning på timme. För sommarsäsongen behöver vi personal från maj till september.

 

Följande egenskaper är meriterande;

- Minst 22 år

- B-körkort

- Erfarenhet av bilkörning med släp alternativt en stark vilja att lära sig köra bil med släp.

- Erfarenhet från tidigare jobb inom service/guide/event/utbildning.

- Intresserad av vattensport och båtliv.

- Noggrann och förmåga att ta stort ansvar såväl enskilt som i grupp.

 

Om du är intresserad vara med i vårt gäng skickar du ett e-mail med information om dig själv till jobba@addwater.se. För säsongen 2017 behöver ditt mail senast den 28 mars. Frågor om de olika tjänsterna besvaras på mail eller telefon. Ring 08-715 11 75 om du vill få mer information.

Jobba hos Addwater