Jetpack - ny upplevelse med massor av action

Jetpack är vårt senaste tillskott i utbudet av upplevelser på vatten. Jetpack lanserades i aug 2015 och vi var först i Skandinavien med att prova Jetpack. Vi blev helt sålda och köpte genast en komplett utrustning. Nu har vi köpt ännu en utustning så du och en kompis kan flyga samtidigt på var sin jetpack. Aktiviteten är ett måste för nästa svensexa eller möhippa eller som gruppaktivitet för nästa sommarfest med företaget. Givetvis är det en perfekt present att ge bort till någon som gillar action och vattensport. Du som bokar Jetpack till din svensexa eller som företagsevent kommer garanterat inte att bli besviken! Givetvis har vi värdebevis klara att skicka till dig som vill ge bort en sommarupplevelse som present.

 

 

jetpack Addwater

Prova på Jetpack

Prova på Jetpack

Efter ombyte till våtdräkt, flytväst och hjälm får du hjälp av en instruktör att ta på dig jetpacken. Sen är det dags att hoppa ner i vattnet och bemästra vattenstrålarna.

Att flyga jetpack är svårare att lära sig än Flyboard. Du kommer inte lika högt upp i luften som med Flyboarden men känsla att styra jetpacken med händerna är grym.

Du bör ha riktigt god vattenvana för att boka Jetpack. Det är inte farligt och instruktören är med dig hela tiden men vid dina första försöken att komma upp luften med Jetpack kommer du hamna under vattenytan vid flera tillfällen.

Pris:
1795 kr per person för 20 min.
Moms ingår i priset.

Pris för grupper:
Startkostnad 8000 kr plus 695 kr per person exklusive moms.

På en timme hinner ca 5 personer att prova Jetpack per maskin. Vi kan erbjuda två jetpack som flyger parallellt.

Mer information om Jetpack

Vart:
Jungfrusunds Marina, Ekerö samt Köpinsvik, Öland. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift.

För vem:
Jetpack har ingen ålders- eller viktgräns. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Utrustning:
Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst ingår.

Övrigt:
Medtag badkläder och handduk.