Jetpack - ny upplevelse med massor av action!

Jetpack är vårt senaste tillskott i utbudet av upplevelser på vatten. Jetpack lanserades i aug 2015 och vi var först i Skandinavien med att prova Jetpack. Vi blev helt sålda och köpte genast en komplett utrustning. Nu har vi köpt ännu en utustning så du och en kompis kan flyga samtidigt på var sin jetpack. Aktiviteten är ett måste för nästa svensexa eller möhippa eller som gruppaktivitet för nästa sommarfest med företaget. Givetvis är det en perfekt present att ge bort till någon som gillar action och vattensport. Du som bokar Jetpack till din svensexa eller som företagsevent kommer garanterat inte att bli besviken! Givetvis har vi värdebevis klara att skicka till dig som vill ge bort en sommarupplevelse som present.

  • Jetpack - absolut skönaste känslan!
  • Jetpack med Addwater!
  • Perfekt aktivitet för möhippa och svensexa!
  • Jetpack på ryggen!
  • Jetpack på Jungfrusund från 995 kr
Jetpack - absolut skönaste känslan!1 Jetpack med Addwater!2 Perfekt aktivitet för möhippa och svensexa!3 Jetpack på ryggen!4 Jetpack på Jungfrusund från 995 kr5

Våra priser för Jetpack!

Att prova Jetpack i 20 minuter för 1 person kostar 1795 kr.

Tiderna anger tid på brädan.
Tid för ombyte och instruktioner tillkommer.

Bra att veta:
Du bör ha vattenvana för att boka Jetpack. Det är inte farligt och instruktören är med dig hela tiden men vid första försöken att komma upp luften med Jetpack rekommenderar vi att du inte är rädd för vatten och är van att utöva vattensport.

Mer information om Jetpack!

Vart:
Jungfrusunds Marina, Ekerö. Vi kan även komma till din brygga mot en extra avgift.

För vem:
Jetpack har ingen ålders- eller viktgräns. Aktiviteten kan bokas av både privatpersoner och grupper.

Utrustning:
Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst ingår.

Övrigt:
Medtag badkläder och handduk.