Företagsevent i Stockholm och resten av världen!

Vi har stor erfarenhet av att arrangera företagsevent och sommarfester i olika storlekar och med olika inslag. Vi gör allt från sommarevent för den lilla gruppen till sommarfester för de största grupperna. Vi tycker att ett företagsevent och sommarfest ska vara en smidig lösning med transport, roliga lekar och aktiviter som alla kan delta i och slutligen god mat och dryck. Allt detta på en trevlig plats. Vi har många olika förslag på just platser både i Sverige och utomlands.

 

Sommarfest

Vi hjälper till med att skräddarsy en sommarfest just för er och era önskemål. Vi har erfarenhet av både små och stora grupper. Oavsett om ni bara vill åka fartfylld RIB till en mysig skärgårdskrog eller om det är stor sommarfest med massor av aktiviteter och kanske övernattning så har vi tips och ideér.
Kontakta oss så börjar vi planera direkt.

Fjällkonferens

Fjällkonferensen är lika fantastisk som konferensen sommartid i skärgården. Kombinera konferens med skidåkning och vinteraktiviteter. Vi arrangerar er fjällkonferens både i svenska eller norska fjällen och Alperna

Klimatkompenserade event

Vi kan erbjuda hållbara och klimatkompenserade event. Via samarbetspartner klimatkompenserar vi ert event. Meddela oss vid er förfrågan om ni önskar klimatkompensera ert event.

Morotsevent

Vad är ett morotsevent undrar du? De flesta inom eventbranshen kallar det för incentive. Incentive översatt till svenska blir motivation, morot eller incitament. Med andra ord. Ni har gjort något bra och nu ska ni belönas för ert hårda arbete. Vi är riktigt bra på att fixa belöningar!

Skidåkning och naturupplevelser

Välj mellan skidåkning i pisten eller utanför pisten. Välj om ni vill åka i skidor i Sverige eller utomlands. Välj om ni vill åka lift, helikopter eller tura med stighudar upp till toppen. Givetvis blir det after ski men det kanske inte är valbart?
Kontakta oss så planerar vi era vinteraktiviteter.

Hållbarhetsredovisning

Efter genomfört event beräknar och analysera vi klimatpåverkan och sammanställer ett underlag för er hållbarhetsredovisning. Kontakta oss för mer information om klimatkompensation och hållbarhetsredovisning.

Fester och privata arrangemang

Vi kommer gärna till er privata fest med våra aktiviteter. Vi har lång erfarenhet av att levererar aktiviteter till bröllopsfester, studentfester och födelsedagskalas. Du bokar det du önskar och vi packar bilen eller båten och kommer till er.

Kick-off event

Är det dags att sparka igång ett nytt projekt eller komma igång efter en ledighet? Oavsett vilket så ger en bra kick-off alltid ny energi i gruppen. Vi gör allt från små lokala kick-offer till stora event utomlands.

Projektledning

När du bokar med oss på Addwater projektleder vi ert event från start till mål. Det säkerställer kvalitet och effektivitet. Ni behöver inte lägga tid och energi på att fixa, boka och arrangera.

Vinterevent för 4 - 200 personer

Vinterevent för 4 - 200 personer

Bara två timmar bort med flyg finns ett enormt utbud av vinteraktiviteter i både svenska och norska fjällen och Alperna. Skidåkning, motoraktiviter, toppturer, vinterfiske, bumberballs på snö, snökite, späckhuggarsafari och mycket mer.

Speedcats med grillbuffé för 4 - 40 personer

Speedcats med grillbuffé för 4 - 40 personer

Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. RIB från Gamla stan till vår bana på Jungfrusund samt två timmar race med avslutande tävling.

Möjliga tillval: Bastuflotte, grillbuffé dryckespaket, returresa med RIB, med mera.

Vattenskotersafari för 2 - 12 personer

Vattenskotersafari för 2 - 12 personer

Vi visar er vägen och håller farten så ni inte går på grund eller råkar ut för fortkörningsböter. Safarin leds mellan kobbar och över fjärdar i Mälaren. Välj mellan 60, 90 och 120 min körtid.

Waterworld för 50 - 500 personer

Vi fyller viken med alla våra aktiviteter och alla får prova på RIB, vattenskoter, waterballs, flyboard, sup, mega sup, kajak, speedcats med flera aktiviteter. Som komplement tar vi även med några landaktiviteter för de som inte gillar vattensporter.

MEGA SUP för 8 - 200 personer

MEGA SUP för 8 - 200 personer

Nu är MEGA Stand Up Paddleboards här! En bräda som rymmer upp till 10 personer. Alla har varsin paddle och skall genom samarbete paddla en bana. Först i mål vinner! Ett moderna och roliga variant av drakbåt.

Möjliga tillval: Ribbåt, fler aktiviteter.

Kapstaden för 4 - 100 personer

Kapstaden för 4 - 100 personer

I Western Cape, Sydafrika finns storslagen natur, rikt djurliv, god mat till låga priser, fantastiskt sommarväder, några av världens bästa surfstränder och mycket mycket mera.
Du kommer inte bli besviken på Kapstaden!

FoodRIB för 4 - 48 personer

FoodRIB för 4 - 48 personer

Vi äter förrätt, varmrätt och efterrätt på tre olika restauranger. Mellan restaurangerna åker vi RIB. Vi har olika upplägg beroende på tid och säsong.

Möjliga tillval: Rundvandring på lokalt microbryggeri inkl ölprovning.

Vi kommer till er

Vi kommer till er

Inget är omöjligt för oss! Vi har gjort event över hela Skandinavien och vi har kört bil med släp till både Gibraltar, Provence och Malta med våra Speedcats. Vi kommer gärna till er.