Företagsevent och sommarfest i Stockholm!

Vi har stor erfarenhet av att arrangera företagsevent och sommarfester i olika storlekar och med olika inslag. Vi gör allt från sommarevent för den lilla gruppen till sommarfester för de största grupperna. Vi tycker att ett företagsevent och sommarfest ska vara en smidig lösning med transport, roliga lekar och aktiviter som alla kan delta i och slutligen god mat och dryck. Allt detta på en trevlig plats. Vi har många olika förslag på just platser både i Sverige och utomlands.

Skräddarsydda företagsevent och sommarfester!

Vi hjälper till med att skräddarsy en sommarfest just för er och era önskemål. Vi har erfarenhet av både små och stora grupper. Oavsett om ni bara vill åka fartfylld RIB till en mysig skärgårdskrog eller om det är stor sommarfest med massor av aktiviteter och kanske övernattning så har vi tips och ideér.
Kontakta oss så börjar vi planera direkt.

Speedcats med Grillbuffé!

Speedcats med Grillbuffé!

Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. Till säsongen 2017 har vi vässat båtar och motorer en aning baserat på kunskaper från vårt egna tävlande. RIB från Gamla stan till vår bana på Jungfrusund samt två timmar race med avslutande tävling.

Möjliga tillval: Bastuflotte, grillbuffé dryckespaket, returresa med RIB, med mera.

Aktiviteter för stora grupper!

Om du arrangerar din egna sommarfest men behöver hjälp med aktiviteter så står vi gärna till tjänst. Vi har många olika aktiviteter i flera olika prisklasser som lämpar sig mycket väl på er sommarfest. Kontakta oss så skickar vi en offert på de aktiviteter du skulle vilja ha på din sommarfest.

MEGA SUP

MEGA SUP

Nu är MEGA Stand Up Paddleboards här! En bräda som rymmer upp till 10 personer. Alla har varsin paddle och skall genom samarbete paddla en bana. Först i mål vinner! Ett moderna och roliga variant av drakbåt.

Möjliga tillval: Ribbåt, fler aktiviteter.

Offert på företagsevent inom 24 timmar!

Vi skickar en kostnadsfri offert till dig inom 24 timmar för att du ska få bästa pris och upplägg utifrån dina specifika önskemål. Vi gör event för alla storlekar på grupper. Vi har gjort event från Luleå i norr till Malmö i söder, Åland i öster och Göteborg i väster. Vi är även duktiga på Sydafrika, Alperna och Island.

RIB med ölprovning

RIB med ölprovning

Vi möts upp i centrala Stockholm och så åker vi RIB till ett mysigt bryggeri. På bryggeriet får ni en rundvandring och prova tre lokala ölsorter. Besöket tar ca 60 min.