Ribbåt Stockholm - fartfyllda resor i Skärgården och Mälaren!

Våra ribbåtar tar 12 personer och har toppfart på närmare 60 knop. Med dubbla motorer från Evinrude och totalt 600 hk kommer du skyndsamt fram till din önskade destination i Stockholm eller Mälaren. Garanterat köfritt och med en härlig fartkänsla. Med Ribbåt från Strandvägen är du i Sandhamn på lite drygt en timma. Ribbåt till Vaxholm tar mindre än 30 minuter och Stockholms yttersta skärgård med havsörn och sälar når vi på ca 1h och 30 min. Boka ribbåt med oss så får du en av skärgårdens nyaste och snabbaste båtar till riktigt bra pris.


När du bokar Ribbåt genom oss ingår alltid utbildad och erfaren besättning samt lån av seglarställ och flytväst. Vi är behöriga för att köra i hela Östersjön om du så önskar. Vi lovar en fartfylld och garanterat köfri resa när du bokar Ribbåt med oss i Stockholm, Stockholms skärgård eller Mälaren. 

          Ribbåt Stockholm

Stockholm by RIB

Stockholm by RIB

Se vackra Stockholm från vattnet! En timmes tur i centrala Stockholm i mestadels låg fart pga fartbegränsning. Välj mellan Mälaren eller Saltsjön. Start och stopp sker vid Riddarholmen alt Strandvägen. Under resan får alla låna seglarställ eller overall, flytväst och glasögon.
Pris 7500 kr plus moms kr för 1-12 personer.

RIB från A till B!

RIB från A till B!

Vi hämtar och lämnar med moderna och säkra Ribbåtar enligt era önskemål. Lån av seglarställ, flytväst, mössa och glasögon ingår i priset.
Begär offert.

Jungfrusundsexpressen

Jungfrusundsexpressen

RIB från Gamla stans tunnelbanestation till Jungfrusund eller omvänt. Det finns även möjlighet att stiga på eller av vid Stadshuset, Långholmen, Vinterviken och Ålsten.
Resan tar 30 min och du får låna flytväst.
Pris: 695 kr per person. Resan måste förbokas. Minimiantalet är 6 personer och max 12 personer.

RIB Fartupplevelse

RIB Fartupplevelse

En timmes fartupplevelse med RIB i farter upp mot 60 knop, tuffa girar och grym acceleration från 600 hk på akterspegeln. Lån av seglarställ, flytväst och glasögon ingår.
Pris från 9995 kr plus moms.
Eventuell framkörningsavgift kan tillkomma.

Food RIB

Food RIB

Detta paket ger er en fartfylld och trygg resa med ribbåt till tre olika restauranger. Ni äter förrätt, varmrätt och efterrätt på tre olika platser. Mellan restaurangbesöken åker vi Ribbåt. Ett fjärde valbart stopp är att lägga in en ölprovning på ett lokalt microbryggeri.

Säl och havsörnssafari i Stockholms Skärgård!

Säl och havsörnssafari i Stockholms Skärgård!

Vi utgår från centrala Stockholm och färdas genom Stockholms mellersta skärgård på vår resa mot sälar och havsörn. Du får uppleva en härlig fartkänsla i oslagbart vacker natur.
Resan tar ca 3 timmar.

Pris: Fast pris 9995 kr exkl moms per båt plus 195 kr exkl moms per person.
Varje båt tar 12 passagerare.

Mer information om Ribbåt!

Vart:
Vi erbjuder transporter med RIB i hela Stockholms skärgård samt Mälaren. Vi har även behöriga skeppare för transporter till Gotland, Öland, Åland, Gotska Sandön med flera.

För vem:
Alla kan åka med i våra båtar även du som har besvär med nacke eller rygg. Vi har ingen åldersgräns.

Utrustning:
Lån av seglarställ, flytväst, mössa och glasögon ingår.

Övrigt:
Vi använder våra båtar för en säker och trygg transport. Vi hoppar inte i vågor.

Ribbåt till Sandhamn

Ribbåt till Sandhamn

Vi kör er snabbt, tryggt och garanterat köfritt till Sandhamn. Enkel resa eller tur och retur med lunch. Varje båt tar 12 personer.
Pris enkel resa från Strandvägen - 12 000 kr exkl moms.
Pris tur och retur med lunchstopp - 14 000 kr exkl moms.
Lunch ingår ej i priset.

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

Utbilda dig till RIB förare hos oss!

För att köra RIB i yrkesmässig trafik krävs två utbildningar. Först Fartygsbefäl klass åtta och därefter en fyra dagar lång praktisk utbildning som kallas Handhavande av snabba fartyg. Därefter får du vara befälhavare på RIB båt i inre fart.
Pris:
Fartygsbefäl klass åtta - 8000 kr plus moms.
Handhavande av snabba fartyg - 12 000 kr plus moms.