1 2 3 4 5 6 7

Företagsevent och resor till snö, sol och värme!

Vi arrangerar resor för stora och små grupper efter era önskemål. Vi har många favoritplatser runt om i världen. Välj om du vill åka till sol och värme eller till sol och snöklädda bergstoppar. Golf, vinprovning och surfing i Sydafrika eller lössnö, skidskola och apre ski i Alperna! Vi har ingen resekatalog utan skräddarsyr alla resor efter önskemål. Vår specialité är skräddarsydda incitamentsresor till Alperna och Sydafrika.

Lössnö och topptur i Disentis!

Lössnö och topptur i Disentis!

Vi arrangerar din resa till svenska fjällen, Alperna eller till enorma mängder lössnö i Japan.
Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för er.

Grillkväll med egen kock i Mälaren.

Grillkväll med egen kock i Mälaren.

Kocken dukar upp en grillbuffe som avnjuts i kombination med vår bastuflotte eller på en egen och avskild ö i Mälaren. Vi grillar både kött och fisk samt vegetariska alternativ. Till detta serveras klassiska tillbehör och dryck enligt önskemål. Säsong året runt.

Pris: 5000 kr plus 495 kr per person plus moms.
Välj till RIB, Bastuflotte, Dryck.

Sommar, sol och surfing i Kapstaden!

Sommar, sol och surfing i Kapstaden!

I samma tidszon som Sverige ligger Kapstaden. Här finns mängder med sevärdheter och saker att göra. Allt från shopping till surfing. Kontakta oss så börjar vi planera direkt!

Provningar

Provningar

När du bokar en provning med oss bestämmer vi först vilka drycker vi ska fokusera på. En snappsprovning i kombination med kallskuren mat är en grym aktivitet till förrätten. Eller varför inte prova några olika belgiska trappistmunkars fantastiska öl eller vin från alla världens hörn. Det finns inga gränser för smakupplevelser! Säsong året runt.

Pris 7000 kr plus 195 kr per person.

Bastuflotte i Mälaren

Bastuflotte i Mälaren

Vår bastuflotte ligger i Mälaren året runt. Bastun är varm och braskaminen värmen i relaxavdelningen. Ä det is och du vill ta ett svalkande dopp sågar vi upp en vak i isen.
Det finns dusch ombord samt ölkyl och bra ytor för att duka upp snacks.
Säsong året runt.