1 2 3 4 5 6 7

Företagsevent i Stockholm och resor till snö, sol och värme!

Vi arrangerar resor för stora och små grupper efter era önskemål. Vi har många favoritplatser runt om i världen. Välj om du vill åka till sol och värme eller till sol och snöklädda bergstoppar. Golf, vinprovning och surfing i Sydafrika eller lössnö, skidskola och apre ski i Alperna! Vi har ingen resekatalog utan skräddarsyr alla resor efter önskemål. Vår specialité är skräddarsydda incitamentsresor till Alperna och Sydafrika.

Lössnö och topptur i Disentis!

Lössnö och topptur i Disentis!

Vi arrangerar din resa till svenska fjällen, Alperna eller till enorma mängder lössnö i Japan.
Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för er.

Matlagning med stjärnkock

Matlagning med stjärnkock

Här får du, dina kompisar och kollegor laga en fantastisk fyra rätters middag tillsammans med stjärnkock i ett fräscht kök med den senaste köksutrustningen centralt i Stockholm. Till detta serveras vinpaket som serveras med en provning genomförd av namnkunnig sommelier.

Ponnytrav med dagens dubbel i Stockholm

Ponnytrav med dagens dubbel i Stockholm

Riktigt kul aktivitet som passar alla. Ni får prova trav med shetlandsponnyn på en travbana straxt utanför Stockholm. Alla deltagare erbjuds dessutom att spela en dagens dubbel. Vinnaren får behålla satsade pengar eller kanske ta med potten till en efterföljande fest?
Aktiviteten kan genomföras året runt. Aktiviteten genomförs utomhus och tar ca 1,5 timmar. Lån av skyddskläder ingår.

Fiske med egen guide

Fiske med egen guide

Fiska kan man göra året runt. I januari och februari fiskar vi öring. Övriga månader gädda, abbore och gös. Om det blir is har vi fina vatten för pimpelfiske. Varma kläder och utrustning ingår. Vi tar grupper från 3 personer och upp till 100 personer.
Priser ges via offert.

Sommar, sol och surfing i Kapstaden!

Sommar, sol och surfing i Kapstaden!

I samma tidszon som Sverige ligger Kapstaden. Här finns mängder med sevärdheter och saker att göra. Allt från shopping till surfing. Kontakta oss så börjar vi planera direkt!

Provningar

Provningar

När du bokar en provning med oss bestämmer vi först vilka drycker vi ska fokusera på. En snappsprovning i kombination med kallskuren mat är en grym aktivitet till förrätten. Eller varför inte prova några olika belgiska trappistmunkars fantastiska öl eller vin från alla världens hörn. Det finns inga gränser för smakupplevelser! Säsong året runt.

Drinkskola

Drinkskola

En duktig bartender lär er grunderna i att blanda riktigt goda drinkar. Därefter får varje deltagare blanda en cocktail under handledning av bartenderna. Avslutningsvis får ni själva komponera en egen cocktail som sedan bedöms av övriga deltagare. Godaste drinken vinner!
Deltagarna får själva dricka upp alla blandade drinkar. Tidsåtgång 1-2 timmar.

Isskulptering

Isskulptering

Varje lag får ett isblock och ska med kreativitet, fantasi och hantverkande skapa en isskulptur. Till er hjälp har ni såg, hammare och stämjärn.
När alla grupper är klara med sin skulptur blir det presentation av respektive skulptur och därefter röstning för att utse en vinnare.
Aktiviteten tar ca 90 min. Lämpligt med 3 deltagare per isblock.

Parallellslalom och afterski på Ekerö, Stockholm.

Parallellslalom och afterski på Ekerö, Stockholm.

Vi hämtar er med buss på er arbetsplats och tar er till Stockholms bästa skidbacke på Ekerö. Väl i skidbacken blir det tävling i parallellslalom. När vinnaren är utsedd blir det givetvis en vild after ski. Liftkort, skidhyra, tävling, lunch och snöbar ingår.

Tipsrunda med smak

Tipsrunda med smak

Som en vanlig tipsrunda men alla stationer är utbytta mot smakupplevelser. Det gäller att smaka de olika alternativen och kryssa det rätta svaret. Tipsrunda med smak är lämplig som förrätt eller som en matig paus i konferensen.
Kan genomföras både inom och utomhus.

Bumberballs inomhus

Bumberballs inomhus

För att inte abstinensen från en av de roligaste aktiviteterna som finns ska bli för stor så erbjuder vi Bumberballs inomhus. Vi spelar precis som utomhus men under tak och i värme.
Lokalhyran varierar beroende på önskad lokal.
Aktiviteten tar va 1,5 timmar och genomförs som korta matcher tills vi har en vinnare.

Bastuflotte med vinterbad

Bastuflotte med vinterbad

Vår trevliga bastuflotte är väl värd ett besök både på vintern och sommaren. Under årets mörkare årstider tänder vi massor av levande ljus och braskaminerna håller temperaturen uppe i både bastun och relaxen. Givetvis ingår handdukar. Vi fyller upp ölkylen efter era önskemål och ser till så ni får en grym och avkopplande stund ombord.