Företagsevent och sommarfest!

Vi har stor erfarenhet av att arrangera företagsevent och sommarfester i olika storlekar och med olika inslag. Vi gör allt från sommarevent för den lilla gruppen till sommarfester för de största grupperna. Vi tycker att ett företagsevent och sommarfest ska vara en smidig lösning med transport, roliga lekar och aktiviter som alla kan delta i och slutligen god mat och dryck. Allt detta på en trevlig plats. Vi har många olika förslag på just platser både i Sverige och utomlands.

  • 170615_event-233
  • 170615_event-247
  • 170615_event-339
  • 170615_event-411
  • 170615_event-343
170615_event-2331 2 170615_event-2473 170615_event-3394 170615_event-4115 170615_event-3436

Skräddarsydda företagsevent och sommarfester!

Vi hjälper till med att skräddarsy en sommarfest just för er och era önskemål. Vi har erfarenhet av både små och stora grupper. Oavsett om ni bara vill åka fartfylld RIB till en mysig skärgårdskrog eller om det är stor sommarfest med massor av aktiviteter och kanske övernattning så har vi tips och ideér.
Kontakta oss så börjar vi planera direkt.

Speedcats med middag på Rest Jungfrusund!

Speedcats med middag på Rest Jungfrusund!

Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. RIB från Gamla stan till vår bana på Jungfrusund samt två timmar race med avslutande tävling. Säsong april-november.

Pris från 1495 kr plus moms.
Möjliga tillval: Bastuflotte, grillbuffé dryckespaket, returresa med RIB, med mera.

RIB med Bumberballs och middag på Grinda

RIB med Bumberballs och middag på Grinda

Detta paket ger dig en fartupplevelse i ribbåt till Grinda i Stockholms mellersta skärgård. På Grinda spelar vi Bumberballs innan det är dags för middag på Grinda Värdshus. Hemresa med samma snabba ribbåtar när vi är mätta och glada. Säsong så länge det inte är is.

Grillkväll med egen kock

Grillkväll med egen kock

Kocken dukar upp en grillbuffe som avnjuts i kombination med vår bastuflotte eller på en egen och avskild ö i Mälaren. Vi grillar både kött och fisk samt vegetariska alternativ. Till detta serveras klassiska tillbehör och dryck enligt önskemål. Säsong året runt.

Pris: 5000 kr plus 495 kr per person plus moms.
Välj till RIB, Bastuflotte, Dryck.

Vattenskotersafari i Mälaren

Vattenskotersafari i Mälaren

Detta paket är lämplig för den mindre gruppen som vill känna farten och kraften i vattenskoter.
En guide leder safarin för högsta säkerhet. Välj mellan 60, 90 eller 120 min körtid. Säsong apr-nov.
Pris från 1895 kr plus moms per skoter.

Aktiviteter för stora grupper!

Om du arrangerar din egna sommarfest men behöver hjälp med aktiviteter så står vi gärna till tjänst. Vi har många olika aktiviteter i flera olika prisklasser som lämpar sig mycket väl på er sommarfest. Kontakta oss så skickar vi en offert på de aktiviteter du skulle vilja ha på din sommarfest.

MEGA SUP i Djurgårdsbrunnsviken!

MEGA SUP i Djurgårdsbrunnsviken!

Nu är MEGA Stand Up Paddleboards här! En bräda som rymmer upp till 10 personer. Alla har varsin paddle och skall genom samarbete paddla en bana. Först i mål vinner! En nyare och roligare variant av drakbåt. Säsong maj-sep.
Pris: Fast pris 3000 kr samt 295 kr plus moms per person.

Ribbåt med grillbuffé på ö i Mälaren!

Ribbåt med grillbuffé på ö i Mälaren!

Detta paket ger er en fartfylld och trygg resa med ribbåt från Gamla stan till en trevlig ö i Mälaren. När vi kommer fram har kocken en härlig grillbuffé klar till er. Säsongen mars-dec.

Stand Up Paddelboard i Djurgårdsbrunnsviken

Stand Up Paddelboard i Djurgårdsbrunnsviken

Nu kan du Prova Stand Up Paddelboard mitt i centrala Stockholm. Vi står redo för er med brädor, paddlar, våtdräkter och flytvästar. Antingen så får alla prova på och paddla fritt eller så gör vi en utflykt. Säsong maj-sep.
Pris 2000 kr plus 295 kr per person.

Offert på företagsevent inom 24 timmar!

Vi skickar en kostnadsfri offert till dig inom 24 timmar för att du ska få bästa pris och upplägg utifrån dina specifika önskemål. Vi gör event för alla storlekar på grupper. Vi har gjort event från Luleå i norr till Malmö i söder, Åland i öster och Göteborg i väster. Vi är även duktiga på Sydafrika, Alperna och Island.

RIB med ölprovning

RIB med ölprovning

Vi möts upp i centrala Stockholm och så åker vi RIB till ett mysigt bryggeri. På bryggeriet får ni en rundvandring och prova tre lokala ölsorter. Besöket tar ca 60 min. Säsong så länge det inte är is.

Pris: RIB ölprovning, grundpris 7995 kr samt 295 kr per person plus moms.

RIB sightseeing Stockholm

RIB sightseeing Stockholm

En resa under ca 90 minuter i vackra Stockholm. Med detta paket får du sevärdheter runt om i Stockholm samt fartupplevelse i närmare 60 knop med våra ribbåtar.

Pris 9000 kr per ribbåt.
Varje båt tar 12 personer.

Bastuflotte och Jet ski på Jungfrusund

Bastuflotte och Jet ski på Jungfrusund

Detta paket ger dig som gillar fart och acceleration fullständig lycka! Det är lite svårare än vanlig vattenskoter. Jet skin väger 250 kr och har 152 hk. Du kör i bana och får lära dig kurvtagning och körteknik.
Pris: 3000 kr plus 795 kr plus 6% moms per person. Min 4 max 12 personer. Säsong maj-nov.