Företagsevent och sommarfest i Stockholm!

Vi har stor erfarenhet av att arrangera företagsevent och sommarfester i olika storlekar och med olika inslag. Vi gör allt från sommarevent för den lilla gruppen till sommarfester för de största grupperna. Vi tycker att ett företagsevent och sommarfest ska vara en smidig lösning med transport, roliga lekar och aktiviter som alla kan delta i och slutligen god mat och dryck. Allt detta på en trevlig plats. Vi har många olika förslag på just platser både i Sverige och utomlands.

  • Bad och relax är sköna inslag på sommarfesten.
  • Företagsevent och sommarfest för stora och små grupper.
  • Aktiviteter för alla!
  • Utvald mat och dryck som hör sommaren till!
  • Skönt häng är viktigt på sommarfesten!
  • Företagsevent och sommarfest med musik och dans!
  • Fartfyllda aktiviteter!
  • Vattenlekar och tävlingar!
  • Ännu mera skönt häng på sommarfesten!
Bad och relax är sköna inslag på sommarfesten.1 Företagsevent och sommarfest för stora och små grupper.2 Aktiviteter för alla!3 Utvald mat och dryck som hör sommaren till!4 Skönt häng är viktigt på sommarfesten!5 Företagsevent och sommarfest med musik och dans!6 Fartfyllda aktiviteter!7 Vattenlekar och tävlingar!8 Ännu mera skönt häng på sommarfesten!9

Skräddarsydda företagsevent och sommarfester!

Vi hjälper till med att skräddarsy en sommarfest just för er och era önskemål. Vi har erfarenhet av både små och stora grupper. Oavsett om ni bara vill åka fartfylld RIB till en mysig skärgårdskrog eller om det är stor sommarfest med massor av aktiviteter och kanske övernattning så har vi tips och ideér.
Kontakta oss så börjar vi planera direkt.

Speedcats med middag på Rest Jungfrusund!

Speedcats med middag på Rest Jungfrusund!

Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. RIB från Gamla stan till vår bana på Jungfrusund samt två timmar race med avslutande tävling. Säsong april-november.

RIB med Bumberballs och middag på Grinda

RIB med Bumberballs och middag på Grinda

Detta paket ger dig en fartupplevelse i ribbåt till Grinda i Stockholms mellersta skärgård. På Grinda spelar vi Bumberballs innan det är dags för middag på Grinda Värdshus. Hemresa med samma snabba ribbåtar när vi är mätta och glada. Säsong så länge det inte är is.

Grillkväll med egen kock

Grillkväll med egen kock

Kocken dukar upp en grillbuffe som avnjuts i kombination med vår bastuflotte eller på en egen och avskild ö i Mälaren. Vi grillar både kött och fisk samt vegetariska alternativ. Till detta serveras klassiska tillbehör och dryck enligt önskemål. Säsong året runt.

Waterballs på Djurgården

Waterballs på Djurgården

Du kliver in i bollen och sen fyller vi den med luft. Bollen är två meter i diameter och gör att du kan gå och springa på vattnet. Om du lyckas hålla balansen vill säga. Kul och mycket skratt.

Aktiviteter för stora grupper!

Om du arrangerar din egna sommarfest men behöver hjälp med aktiviteter så står vi gärna till tjänst. Vi har många olika aktiviteter i flera olika prisklasser som lämpar sig mycket väl på er sommarfest. Kontakta oss så skickar vi en offert på de aktiviteter du skulle vilja ha på din sommarfest.

MEGA SUP i Djurgårdsbrunnsviken!

MEGA SUP i Djurgårdsbrunnsviken!

Nu är MEGA Stand Up Paddleboards här! En bräda som rymmer upp till 10 personer. Alla har varsin paddle och skall genom samarbete paddla en bana. Först i mål vinner! En nyare och roligare variant av drakbåt. Säsong maj-sep.

Food RIB

Food RIB

Detta paket ger er en fartfylld och trygg resa med ribbåt till tre olika restauranger. Ni äter förrätt, varmrätt och efterrätt på tre olika platser. Mellan restaurangbesöken åker vi Ribbåt. Ett fjärde valbart stopp är att lägga in en ölprovning på ett lokalt microbryggeri.

Vattenskotersafari i Mälaren

Vattenskotersafari i Mälaren

Detta paket är lämplig för den mindre gruppen som vill känna farten och kraften i vattenskoter.
En guide leder safarin för högsta säkerhet. Välj mellan 60, 90 eller 120 min körtid. Säsong apr-nov.

Segla matchrace med J-80 mitt i Stockholm

Segla matchrace med J-80 mitt i Stockholm

J 80 är en snabb och fartfylld segelbåt perfekt för segeltävlingar mitt i centrala Stockholm. Med varje båt följer en instruktör. Resten av besättningen står ni för. Den här aktiviteten genomförs på Beckholmen, Djurgården.

Offert på företagsevent inom 24 timmar!

Vi skickar en kostnadsfri offert till dig inom 24 timmar för att du ska få bästa pris och upplägg utifrån dina specifika önskemål. Vi gör event för alla storlekar på grupper. Vi har gjort event från Luleå i norr till Malmö i söder, Åland i öster och Göteborg i väster. Vi är även duktiga på Sydafrika, Alperna och Island.

RIB sightseeing Stockholm

RIB sightseeing Stockholm

En resa under ca 60 minuter i vackra Stockholm. Med detta paket får du sevärdheter runt om i Stockholm samt fartupplevelse i närmare 60 knop med våra ribbåtar.

Bastuflotte och Jet ski på Jungfrusund

Bastuflotte och Jet ski på Jungfrusund

Detta paket ger dig som gillar fart och acceleration fullständig lycka! Det är lite svårare än vanlig vattenskoter. Jet skin väger 250 kg och har 152 hk. Du kör i bana och får lära dig kurvtagning och körteknik.

Stand Up Paddelboard i Djurgårdsbrunnsviken

Stand Up Paddelboard i Djurgårdsbrunnsviken

Nu kan du Prova Stand Up Paddelboard mitt i centrala Stockholm. Vi står redo för er med brädor, paddlar, våtdräkter och flytvästar. Antingen så får alla prova på och paddla fritt eller så gör vi en utflykt.

Bastuflotte på Grinda eller i Mälaren!

Bastuflotte på Grinda eller i Mälaren!

Koppla av och njut av bastu, natur och stillheten på en av våra bastuflottar. Flotten ligger i natursköna vikar och badet är bara ett par steg utanför bastun. Givetvis finns det grill ombord och du väljer vad vi ska lägga på grillen.